El TAU supera el Palència amb un gran Hermanson

El TAU Castelló supera l'Easycharger Palència

El TAU Castelló va derrotar aquest dimarts per 84 a 82 l'Easycharger Palència a la capital de la Plana, amb una gran actuació de l'aler nord-americà Calvin Hermanson, que va anotar 28 punts en els 34 minuts que va estar sobre la canxa.

Els de Toni Ten van arribar a l'últim quart amb un marge de cinc punts respecte dels castellanolleonesos. Tot i superar en puntuació els locals en els últims deu minuts de partit, el TAU va aconseguir fer bona la renda i guanyar el partit.

Amb aquesta victòria, els castellonencs se situen tercers en la classificació provisional de la LEB Or amb deu victòries i set derrotes. No obstant això, encara hi ha equips amb menys partits que podrien superar-los en finalitzar la jornada.