L'HLA Alacant es retroba amb la victòria (97-89)

El Tau Castelló ha perdut en la visita al tercer classificat, el Lleida, per 80-71

Hearst, en una acció del partit
Hearst, en una acció del partit / Twitter: @FundLucentum

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 22 de la Lliga LEB Or. L'HLA Alacant s'ha retrobat amb el triomf en véncer 97-89 el Palma al Pedro Ferrándiz; mentre que el Tau Castelló ha caigut en la sempre complicada visita a la pista del tercer classificat, el Lleida (80-71).

L'HLA Alacant ha hagut de suar de valent per a derrotar el penúltim classificat de la Lliga, el Palma. L'equip de Gonzalo García de Vitoria ha hagut de remuntar en la segona part després d'arribar al descans per davall en el marcador (48-49). Els 37 punts de Zaid Hearst, el jugador que ha escapat de la guerra a Ucraïna, han resultat decisius perquè el Lucentum assegurara el triomf i continue una jornada més en els llocs que donen accés a jugar els play-offs d'ascens a la Lliga ACB.

El Tau no pot superar el tercer

El Tau Castelló se n'ha anat de buit de Lleida, en perdre contra un dels equips revelació i el tercer classificat de la LEB Or (80-71). L'equip de Toni Ten sempre ha anat a remolc dels catalans, però se les ha arreglades per a encarar els últims minuts del duel amb opcions a tot. Però un parcial d'11-1 en l'inici de l'últim quart ha enterrat totes les esperances castellonenques. David Hook, amb 18 punts, ha sigut el més destacat del Tau.