Evans castiga un València Basket que desperta tard (79-84)

L'equip taronja no ha pogut canviar la dinàmica negativa: tercera derrota consecutiva a la Fonteta

Kevin Pangos condueix la pilota davant de Roland Smith
Kevin Pangos condueix la pilota davant de Roland Smith / València Basket

Dos triples de Keenan Evans en un final igualat han decantat el triomf a la Fonteta del Zalgiris Kaunas i han castigat un València Basket molt espés en atac tot el partit, però que, a més, no s'ha posat a defensar fins a la segona part.

Zalgiris, amb tot per guanyar per estar molt avall en la classificació i a la banqueta on acaba d'arribar Andrea Trinchieri, ha dominat els moments decisius contra l'equip de Mumbrú, que només ha guanyat un dels últims set partits.

El conjunt lituà ha manat durant tota la primera meitat després d'un primer quart quasi perfecte en atac. I, encara que l'equip taronja ha millorat darrere en el segon, ha continuat trobant moltes cistelles de mèrit i viatges al tir lliure per a anar-se'n guanyant per sis al descans.

Després del descans, el València Basket ha eixit més dur darrere i ha aconseguit posar-se per davant amb els punts de Davies i Jones per a entrar en un partit igualat a l'últim acte.

L'equip taronja ha continuat defensant i s'ha posat per damunt amb una estirada ofensiva d'Ojeleye, però els ha costat anotar en la recta final i els triples d'Evans han donat un avantatge que el Zalgiris ha sabut protegir per a traure la quarta victòria consecutiva a la Fonteta.

Brandon Davis, amb díhuit punts, Chris Jones, amb tretze, han sigut els únics jugadors taronja en superar els deu punts, mentre que han sigut quatre els que ho han fet en l'equip de Trinchieri: Evans (24), Ulanovas (14), Smits (12) i Birutis (11).

També et pot interessar

stats