Dimitrijevic arriba al València Basket com a recanvi de Vives

Dimitrijevic arriba al València Basket com a recanvi de Vives

Vint-i-sis hores després de l'anunci oficial de la no continuïtat de Guillem Vives en el València Basket, l'entitat taronja ha fet oficial el fitxatge de qui serà el seu substitut: Nenad Dimitrijevic, provinent del Joventut de Badalona.

El base, de formació espanyola però de nacionalitat macedònia, el va avançar À Punt Esports a finals del mes d'abril. Dimitrijevic ocuparà plaça de jugador nacional i té 23 anys, amb un futur prometedor per davant.

El base de Macedònia del Nord s'incorpora a la primera plantilla per a les pròximes quatre temporades. En l'última temporada, ha fet una mitjana de 10,6 punts, 1,5 rebots i 3,6 assistències per a 8,6 de valoració en la Lliga Endesa, encara que els seus números pugen fins als 12,9 punts, 1,6 rebots, 3,6 assistències i 13,4 de valoració en l'Eurocup.

El nou jugador taronja, que va debutar en l'ACB al desembre de 2016 amb l'equip verd-i-negre i acumula ja cinc temporades d'experiència en l'elit malgrat la seua joventut, va ser triat en el Millor Quintet Jove de la Lliga Endesa en la temporada 2019-2020.

En les seues primeres paraules com a jugador del València Basket, Nenad Dimitrijevic s'ha mostrat molt orgullós de formar part del club i espera poder fer una gran temporada amb l'equip taronja.

També et pot interessar

stats