López-Arostegui i Dimitrijevic, dos reforços per al projecte del València Basket en l'Eurocup

Els dos jugadors del Joventut de Badalona ocupen plaça de nacional i tenen 23 anys, amb un futur prometedor per davant

Xabier López-Arostegui i Nenad Dimitrijevic amb el Joventut de Badalona
Xabier López-Arostegui i Nenad Dimitrijevic amb el Joventut de Badalona / Fuente: ACB Photo

Fonts consultades per À Punt, que eren coneixedores de l'interés del València Basket pels dos jugadors de la Penya, afirmen que la negociació per a la incorporació del base i l'ala de cara al pròxim curs està tancada. Mentrestant, el club taronja continua immers en la lluita pel títol de Lliga i no vol fer valoracions sobre la temporada 2021-2022.

Final de Lliga i de molts contractes en el club taronja

El València Basket, classificat per al play-off de la lliga ACB, es troba centrat a acabar la present temporada de la millor manera possible després del colp que va suposar no entrar en el Top-8 de l'Eurolliga. El fet que l'equip haja de jugar l'any que ve de nou l'Eurocup obliga a fer ajustos pressupostaris i la plantilla s'ha d'acoblar a aquesta nova situació.

Aquesta temporada la nòmina de jugadors nacionals ha estat formada per Guillem Vives, Joan Sastre, Fernando San Emeterio, Jaime Pradilla i Josep Puerto. Aquest últim va tornar al club amb la temporada començada, per tal d'ajudar davant les baixes que s'havien produït.

D'entre aquests jugadors, Fernando San Emeterio i Joan Sastre acaben contracte. El balear ha assegurat públicament que vol renovar. Amb Guillem Vives hi ha l'opció d'ampliar la seua vinculació un any, i només els dos més joves, Jaime Pradilla i Josep Puerto tindran contracte en vigor.

Dues quotes amb molta projecció

Davant esta situació les peces de dos nacionals, com l'aler basc Xabier López-Arostegui i el base de formació espanyola, però de nacionalitat macedònia, Nenad Dimitrijevic, encaixen en la planificació per a assegurar almenys el mínim de jugadors nacionals necessaris per a participar en la Lliga ACB.

A més, són dos jugadors de 23 anys amb un any per davant en Eurocup per a poder demostrar el seu creixement i si el València Basket aconsegueix tornar a l'Eurolliga s'entén que podran tindre continuïtat i rendir al màxim a nivell europeu.

Àudio
Nacho Rodilla valora les noves incorporacions

També et pot interessar

stats