Guillem Vives no continuarà en el València Basket

El club taronja no renovarà el base internacional després de defendre la camiseta del conjunt valencià les set últimes temporades

Guillem Vives abandona el València Basket

Guillem Vives diu adeu al València Basket després que el club haja decidit no oferir la renovació al base internacional que ha defés la camiseta taronja les últimes set temporades. El jugador català, que dimecres complia 28 anys, queda així desvinculat de l'entitat a la qual arribà l'estiu del 2014.

El València Basket ha fet oficial aquesta decisió en un comunicat en què agraeix "la professionalitat, l’entrega i el treball realitzats per Guillem Vives durant el temps que ha defensat la camiseta taronja, així com la seua disponibilitat i el sacrifici pel bé de l'equip". 

Guillem Vives, internacional amb la selecció espanyola amb qui va conquistar la medalla d'or en l'Eurobasket 2015 i bronze en l'Eurobasket 2017, ha sigut peça fonamental del conjunt taronja des de la primera temporada al València Basket. El pas de Vives per l'equip de la Fonteta li deixa un palmarés que inclou tres títols, campió de Lliga la temporada 2016/2017, campió de la Supercopa la temporada 2017/2018 i campió de l'Eurocup la campanya 2018/2019. A més, el base català és el sisé jugador amb més partits oficials jugats amb el València Basket (381).

Vives s'ha acomiadat de l'afició amb aquest missatge en les xarxes socials.

Missatge de comiat de Vives
Missatge de comiat de Vives

Van Rossom seguirà una temporada més

El València Basket executarà la clàusula del contracte de Sam van Rossom, que li permet prolongar una campanya la seua vinculació amb el jugador belga. El club tenia clar que només un dels dos bases que acabava contracte continuaria en la plantilla la temporada que ve. Després de confirmar-se que Vives no seguirà, la continuïtat del belga està assegurada.

Van Rossom, que acaba de complir 35 anys, ha tornat a ser un dels jugadors més destacats del club taronja aquesta campanya. El belga va arribar al València l'estiu de 2013 procedent del CAI Saragossa. L'estiu de 2017 va deixar el club després d'una greu lesió, però al setembre va tornar i ja ha completat quatre temporades més com a taronja.

També et pot interessar

stats