Ajornen el València-Ensino en detectar-se un contagi de coronavirus en l'equip de Lugo

El club valencià confirma que es disputarà després de la final a 4 de l'EuroCup.

La nova data de l'encontre ajornat no s'ha comunicat
La nova data del partit ajornat no s'ha comunicat / Facebook Valencia Basket

El coronavirus obliga a ajornar el partit de tornada de l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga femenina que havien de jugar aquest diumenge el València Basket i el Durán Maquinaria Ensino. L’enfrontament s’ha retardat a una altra data en detectar-se un cas de coronavirus en l'equip de Lugo.

Tot i que cap dels clubs ha anunciat cap contagi, en el cas del València Basket la majoria de les jugadores i part del cos tècnic tenen anticossos, ja que la plantilla va patir un brot fa uns mesos.

El club valencià, que per protocol intern anuncia de manera ràpida els casos que té, va confirmar l'ajornament en les seues xarxes socials, encara que no en va precisar les causes.

El València Basket viatjarà la setmana que ve a Hongria per a participar divendres en la Final Four de l'EuroCup, de manera que el segon xoc contra l'equip gallec es disputarà després del diumenge 11 d'abril segons han confirmat a À Punt fonts del club.

El València es va imposar a l'Ensino aquest dijous per 58-69 en el partit d'anada, per la qual cosa accedirà a semifinals tant si guanya com si perd per menys d'onze punts en eixa segona trobada.

També et pot interessar

stats