La simpàtica resposta d'un xiquet sobre l'ús de la mascareta: "És un poc rotllo, però està un poc bé"

Els més menuts tornen a donar una lliçó de responsabilitat en l'inici del tercer curs escolar, marcat per la pandèmia de coronavirus

Les respostes més divertides de la xicalla en el primer dia de classe

El tercer curs escolar que vivim amb la pandèmia de Covid-19 com a rerefons ja està en marxa i les càmeres d'À Punt NTC s'han traslladat a diversos centres educatius per a polsar quin era l'ambient en el primer dia d'escola. Igual que l'any passat, a les portes dels col·legis ha tornat a bollir l'activitat amb centenars de motxilles que, de nou, han hagut de compartir protagonisme amb altre element estrela de la indumentària de xiquets i xiquetes: la mascareta. "Per a ser sincers, és un poc rotllo, però també està un poc bé", ha comentat un xiquet sobre el fet d'haver de dur-la al col·le.

Els més menuts segueixen donant un any més tota una lliçó de responsabilitat. El curs passat, una xiqueta d'una escola de València es va fer viral en les xarxes socials arran d'unes declaracions arreplegades per À Punt Mèdia en què assegurava que portar mascareta "és un poquet pitjor perquè no pots respirar del tot, però no passa res, és millor això que morir-se". Unes sàvies paraules que, des que se'n feren ressò personatges públics com Goyo Jiménez, es repetiren en multitud de mitjans de comunicació.

La realitat és que després d'un any convivint amb les restriccions sanitàries, les ganes d'iniciar les classes s'entremesclen aquesta vegada amb una sensació d'optimisme generalitzat perquè la situació millore i la normalitat retorne prompte a les aules. 

També et pot interessar