El trellat d'una xiqueta sobre l'ús de la mascareta es fa viral: "És millor això que morir-se"

Les declaracions d'una xiqueta valenciana a 'À Punt NTC' el dia de la tornada a escola es converteixen en un fenomen d'internet.

El trellat d'una xiqueta sobre l'ús de la mascareta es fa viral: "És millor això que morir-se"

Després de mig any sense anar a escola, els xiquets i les xiquetes tornen a les aules amb la lliçó més important ben apresa: què és el coronavirus i què poden fer per ajudar a combatre'l. Distància de seguretat, mascaretes, termòmetres i gel hidroalcohòlic són els protagonistes a les portes dels col·legis. Però, que en pensen els més menuts? Un equip d'À Punt NTC es va traslladar a diversos centres educatius per a parlar amb els implicats i, preguntant-los sobre la mascareta, va trobar respostes com aquesta: "és un poquet pitjor perquè no pots respirar del tot, però no passa res, és millor això que morir-se".

Aquesta xiqueta d'una escola de València i la seua lliçó de vida ja s'ha fet viral a les xarxes socials. Personatges públics com Goyo Giménez o comptes com el de Nadie Sabe Nada i Compromís, ja s'han fet resó d'aquesta declaració. A més, diaris com Huffington Post o 20 minutos ja ho han publicat en els seus diaris digitals. Aquesta intervenció, que es va emetre aquest dilluns en l'informatiu d'À Punt NTC, s'ha fet viral a partir de les xarxes socials d'À Punt Mèdia. Només en Instagram ja compta amb més de 100.000 visualitzacions.

Sorprén la resiliència de l'estudiantat i molt ens ensenyen sobre com afrontar les dificultats. Així doncs, donar veu a missatges positius i carregats de responsabilitat com aquest és clau en temps de postpandèmia.

També et pot interessar

stats