Paterna és la primera ciutat espanyola amb un TikTok Tour

Es tracta d’una iniciativa per a promocionar els enclavaments turístics del municipi

Cratell promocional del TikTok Tour de Paterna
Cartell promocional del TikTok Tour de Paterna / Ajuntament de Paterna

Paterna s'ha convertit en la primera ciutat espanyola que té un TikTok Tour, una iniciativa amb la qual es pretén donar a conéixer els enclavaments turístics del municipi a través de la xarxa social més popular entre la gent jove, amb més de 800 milions d'usuaris actius al mes a tot el món.

La iniciativa sorgeix de la regidoria de Turisme, Cultura i Foc i consisteix a realitzar i publicar vídeos en TikTok des dels llocs més emblemàtics de la localitat. La regidora, Teresa Espinosa, ha explicat que amb aquesta iniciativa pionera es propicia que es descobrisquen els llocs més emblemàtics del municipi al mateix temps que s'augmenta la seua visibilitat en una xarxa social que suposa un canal de comunicació immens per a popularitzar Paterna i el seu patrimoni.

Entre les deu ubicacions proposades hi ha, a més dels monuments emblemàtics, punts com l'estàtua del Coeter o el mural de l'actor Antonio Ferrandis, símbols del patrimoni cultural i tradicional del municipi.

Segon Espinosa, és fonamental promoure les tradicions tan nostres que ens han portat Paterna a ser reconeguda com Ciutat del Foc i a iniciar el camí perquè la Cordà siga Bé d'Interés Cultural Immaterial.

Com s'hi participa?

Les persones interessades a participar-hi poden recollir la polsera identificativa del repte en l'Oficina de Turisme de Paterna, de dimarts a diumenge de 9:00 hores a 14:00 hores, i de dimarts a divendres de 18:30 a 21:00 hores.

A través d'un codi QR es podrà accedir a les localitzacions que formen part del tour. L'objectiu és que qui hi paticipe grave i publique vídeos des d'aquests punts, etiquetant el compte @visitpaterna i afegint l'etiqueta #tiktoktourpaterna.

Qui compartisca almenys tres vídeos obtindran un suport pop-up per al mòbil, que podran recollir en l'Oficina de Turisme de Paterna mostrant el contingut audiovisual.

A més, els perfils de les publicacions que més visualitzacions obtinguen podran guanyar un anell de llum amb trípode, un dels gadgets tecnològics de moda.

També es farà un sorteig entre totes les persones que completen les dades de participació.

Tota la informació així com les bases del concurs estan disponibles en el web municipal.

També et pot interessar

stats