"Odie el coronavirus!": els retrets dels escolars en alliberar-se un temps de la mascareta

Els alumnes del Manel Garcia Grau de Castelló de la Plana no poden ocultar l'eufòria en començar la primera jornada escolar en què podien estar al pati sense mascareta

Els escolars no han ocultat l'alegria en tornar a sentir allò d'estar al pati sense mascareta / À Punt NTC

"Odie el coronavirus", ofegar-se al córrer o hi ha qui, directament ho admet sense pèls a la llengua, no li agrada i punt. Són alguns dels retrets aquest dijous a l'element que els ha acompanyat, des de fa mesos, durant absolutament tota la jornada escolar: la mascareta. Per ara, encara no la perdran de vista, perquè l’han de dur mentre estan a classe, però el fet de llevar-se la almenys a l’hora del pati, els ha resultat molt alliberador.

De fet, À Punt ha preguntat als alumnes del col·legi Manel Garcia Grau, de Castelló de la Plana, que no podien amagar l'eufòria a les portes del centre, quan anaven a començar la que anava a ser la primera jornada en què, després de molt de temps, tornaven a veure el rostre complet dels seus companys al pati.

Cap d’ells ha mostrat intenció de resistir-se a llevar-se-la, és més, han compartit amb À Punt el ressentiment que senten cap a aquesta protecció. "Odie el coronavirus", apuntava un d’ells, al temps que desitjava estar sense mascareta d’ara en avant. "Ja portem molt de temps en la mascareta", advertia en to de protesta una altra alumna del centre.  

Un altre company del Manel Garcia Grau celebrava tindre una limitació menys en les carreres que fa mentre juga. "Quan corres t’ofegues", apuntava. Encara que hi havia un alumne que no es molestava ni en buscar una argumentació fonamentada per a retirar-se la mascareta al pati i ho deia sense embuts: "No m’agrada".

Independentment de la raó, del que no hi ha dubte és que la retirada de la mascareta, encara que siga durant un temps molt limitat i a l’aire lliure, era una notícia molt esperada. 

També et pot interessar

stats