La mort de Twitter vista pels usuaris de Twitter

#RIPTwitter es converteix en Trending Topic després que més de la meitat de la plantilla de Twitter s’acomiadara

Un dels mems que s'han compartit en Twitter
Un dels mems que s'ha compartit en Twitter / @u_arroba

La reacció dels usuaris de Twitter a les maniobres d'Elon Musk que podrien comportar la fi de la xarxa social no s’han fet esperar. La resposta general, com és habitual, és la de la paròdia amb forma de mem (molts d'ells procedents de la mítica sèrie d'Els Simpson), tal com es pot veure en aquests exemples:

Alguns valencians molt actius a Twitter, com Eugeni Alemany o Xavi Castillo, també s'han sumat a les reaccions:

En alguns casos, però, aquesta notícia ha despertat el costat més pragmàtic dels valencians, com és el cas dels creadors de contingut @Apitxat i @SimmerValenciana, que han publicitat les seues altres xarxes per si de cas la mort de Twitter es fera efectiva.

Però a pesar de les primeres alarmes, Twitter continua funcionant amb normalitat i molts han volgut bromejar també sobre les conseqüències de l'esglai.

Així i tot, molta gent previnguda ja s'ha obert un compte d'usuari a Mastodon. Aquesta xarxa social, que fins al terratrémol que ha viscut Twitter comptava amb 400.000 usuaris, ja n'ha superat els set milions i es presenta com la principal alternativa a la xarxa del pardal blau. També Tumblr, una web social que va gaudir d'una gran popularitat a tot el món a final dels 2000 i principis dels 2010 ha viscut un ressorgiment des de l'adquisició de Twitter de Musk. De fet, Tumblr va col·lapsar dijous, segons intueixen els usuaris, per la migració massiva de tuiters a aquest portal web. Amb açò falta aclarir dues coses: si Twitter desapareixerà finalment i, en cas que així siga, quina xarxa prendrà el relleu.

També et pot interessar

stats