LatiaVisantica, i Llet i Vi encapçalen les nominacions a la II Gala de Creació de Contingut en valencià

Organitzat per Poblet, La Claveguera i Acicomm, el certamen premia la creativitat i la innovació en les xarxes en la nostra llengua

LaTiaVisantica i Llet i vi tenen quatre nominacions cadascú
LaTiaVisantica i Llet i vi tenen quatre nominacions cadascú / Instagram: @latiavisanticaalbal i @aitor_altea

Després de ser guardonats ja en l'edició anterior, LatiaVisantica i Llet i Vi són els grans triomfadors de les nominacions a la II Gala de Creació de Contingut en Valencià —organitzada per la productora musical La Claveguera, el web de contingut en valencià en les xarxes Poblet i l’Associació Ciutadania i Comunicació (Acicomm)— amb quatre nominacions cadascun.

LatiaVisantica és l’alter ego a les xarxes de la fallera i decoradora de falles d’Albal (Horta Sud) Ana Muñoz, i està nominada a creadora de l’any, vídeo de l’any, instagramer de l’any i tiktoker de l’any. 

Darrere del canal de YouTube i Twitch Llet i Vi està Aitor Muñoz, estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, que també col·labora en diversos programes de ràdio. També ha obtingut quatre nominacions, a creador de l’any, vídeo de l’any, streamer de l’any i youtuber de l’any. 

Han obtingut, igualment, molt bons resultats en les nominacions, que s’han fet públiques aquest dijous en el compte d’Instagram de Poblet, Alegria de poble, Valenadart, que n’han obtingut tres cadascun. Alegria de poble comparteix nominació amb LatiaVisantica i Llet i Vi a creador de contingut de l’any, i a més està nominat a tiktoker de l’any i instagramer de l’any. Valendart, per la seua banda, està nominada a creadora revelació, youtuber de l’any i instagramer de l’any.

També fan doblet en les nominacions Irina Escriu, que opta als guardons de creadora revelació i tiktoker de l’any i Ricardo Ventura d’Aprén Valencià en Línia que podria aconseguir els premis de contingut familiar de l’any i youtuber de l’any. Completen les nominacions a les categories de tiktoker de l’any i instagramer de l’any, Ginamartiinez i el Xitxo del Cabanyal, respectivament.

La resta de les nominacions es poden consultar en el compte d’Instagram de Poblet, i el 31 d’octubre es coneixeran els guanyadors i guanyadores que seran escollits per un jurat format per les periodistes Amàlia Garrigós, Emma Tomás i Rosella Espinós, el periodista Juan Magraner, el paleontòleg i creador de contingut Pakozoic, i l’educadora musical Yvette Delhom. La gala tindrà lloc al Centre Octubre de Cultura Contemporània. 

També et pot interessar

stats