El furor dels fans de Pokémon col·lapsa el Museu Van Gogh d’Amsterdam

La institució ha reinterpretat sis obres del pintor amb personatges de la saga de videojocs i regala als visitants una carta d’edició especial

Quadre de Pikachu inspirat en l''Autoretrat amb barret de feltre' de Vang Gogh (1887-1888), juntament amb el quadre original / Museu Van Gogh d'Amsterdam

Pikachu, el Pokémon més famós, ha atret una munió de fans tan gran que ha desbordat l’espai del Museu Van Gogh i ha obligat a suspendre la iniciativa de col·laboració entre l’entitat i la saga de videojocs japonesa. 

Amb motiu del 50é aniversari, la pinacoteca ha decidit col·laborar amb Pokémon reinterpretant sis obres icòniques del pintor amb personatges de la saga en un intent d’atreure els fans dels famosos monstres de butxaca. A més, en acabar la visita, els visitants rebien una carta gratuïta d’edició especial de Pikachu inspirada en el famós autoretrat de Vincent Van Gogh. 

Aquest sucós premi per a fans i col·leccionistes ha fet que l’afluència de públic supere totes les expectatives i desborde les sales on estan els quadres de personatges com Munchlax i Snorlax. Els visitants també han arrasat amb les cartes del Pokémon elèctric.

El Museu s’ha vist obligat a donar per acabada la promoció per motius de seguretat. Les cartes es podran aconseguir només en el web de Pokémon Center, que les oferirà previ avís al Regne Unit, el Canadà i els Estats Units. Fins al 2024 no hi haurà una altra remesa holandesa. 

També et pot interessar

stats