Vallada suspén l'escoleta infantil i les activitats esportives en detectar-se un cas de coronavirus

La població de la Costera no havia registrat cap positiu des de maig, quan dos veïns moriren per la Covid-19.

Vista aèria de la població de Vallada
Vista aèria de la població de Vallada / Ajuntament de Vallada

El municipi de Vallada (Costera), ha suspés aquest dissabte l'escola infantil i les activitats esportives en detectar-se un cas de coronavirus a la població.

Fins ara, la localitat havia registrat dos contagis en tota la pandèmia, que posaren fi a la vida de dos veïns, però des de maig no s'havien registrat nous positius.

L'ajuntament ha recordat l'obligació de portar mascareta, mantindre la distància de seguretat i reforçar les mesures de neteja i desinfecció. "Pel bé de tots, és el moment d'actuar amb responsabilitat i protegir-nos els uns als altres", han escrit en el seu compte de Facebook.

Segons l'últim balanç oficial efectuat aquest divendres, hi ha 709 casos actius a tota la Comunitat Valenciana, però en aquesta xifra no està inclòs aquest cas, ja que la Conselleria de Sanitat no actualitzarà les dades oficials de coronavirus fins al dilluns.

Per la mateixa raó, tampoc no figuren els dotze positius en la plantilla de les discoteques Umbracle i Mya de València, ni els 39 registrats a Peníscola.

També et pot interessar

stats