Twitter fa un advertiment a Trump per assegurar que és immune a la Covid-19

És la segona vegada que la xarxa l’adverteix per donar informació falsa, després d’equiparar la grip amb el coronavirus.

Trump es lleva la mascareta abans de parlar des del Balcó Truman de la Casa Blanca
Trump es lleva la mascareta abans de parlar des del Balcó Truman de la Casa Blanca / Erinc Scott (Efe)

“Un adeu total i complet dels metges de la Casa Blanca ahir. Això significa que no puc tindre’l (soc immune) i no puc transmetre’l”. Així es pronunciava ahir diumenge el president dels Estats Units, Donald Trump, a través de Twitter, assegurant que nou dies després de donar positiu per coronavirus ja és immune a la malaltia i no la pot transmetre.

Després d’aquesta afirmació, la xarxa social ha fet una advertència el cap de la Casa Blanca per difondre “informació enganyosa i potencialment perjudicial” relacionada amb la Covid-19. Tot i això, mantenen la publicació per ser d’interés públic.

És la segona vegada que la xarxa social fa un advertiment a Trump per donar informació falsa, després d’equiparar la grip amb el coronavirus. “S’apropa la temporada de la grip. Cada any, moltes persones, a vegades més de 100.000 i a pesar de la vacuna, moren per la grip”, deia la publicació.

Aquest dilluns, el president dels EUA ha représ els seus actes de campanya fora de la Casa Blanca amb un míting a Sanford, al centre de Florida. L’acte ha motivat crítiques cap a Trump, pel perill que puga ser un agent de contagi. De fet, el candidat demòcrata, Joe Biden, ha assenyalat que el míting portarà només "una conducta imprudent, una retòrica divisiva i més por".

També et pot interessar

stats