Com serà l'obertura de les perruqueries?

El gremi acorda no modificar els preus i ampliar els horaris perquè tot el món puga tindre el mateix accés d'abans de l'estat d'alarma.

VÍDEO | Com serà l'obertura de les perruqueries?

A partir d'aquest dilluns, amb la fase 0 de la desescalada, molts negocis comencen a reobrir per a continuar amb la seua vida laboral. És el cas de les perruqueries que ho hauran de fer amb unes mesures d'higiene obligatòries.

Daniel Gallego, del Gremi de Perruquers de València, ha explicat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia que hauran de treballar amb cita prèvia, ja que així ho defineix la normativa publicada aquest diumenge en el BOE. Així mateix, ha asseverat que ha exposat que entre tot el gremi han acordat no modificar els preus habituals i mantindre’ls com estaven, i ampliar els horaris perquè tot el món puga tindre el mateix accés que tenien abans de l'estat d'alarma.

Gallego també ha contat que, a la seua perruqueria, han suprimit la sala d'espera, de manera que els clients hauran d'esperar el torn des del carrer, amb un major espai de temps entre ells i més horari per a poder fer front a tota la demanda. A més, també ha explicat que les persones majors de 65 anys tindran preferència sempre que estiguen en el seu horari d'eixir a caminar.

Respecte a la normativa, el perruquer s'ha queixat que han tingut poc temps per adaptar-se perquè no va ser fins aquest diumenge que la van publicar al BOE. Aquesta situació ha provocat que molts locals encara no estiguen habilitats per a obrir i acollir clients.

També et pot interessar

stats