Sanitat obri dos nous punts mòbils de vacunació en centres comercials d'Alacant i Elx per al cap de setmana

Estaran instal·lats en les superfícies Plaza Mar 2 i L'Aljub, respectivament, durant els dies 12 i 13 de novembre

Punt de vacunació mòbil instal·lat en el festival de Les Arts, a València
Punt de vacunació mòbil instal·lat en el festival de Les Arts, a València / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amplia el dispositiu de vacunació contra la Covid-19 amb la instal·lació de dos nous punts mòbils en superfícies comercials d'Alacant i Elx, segons ha informat aquest dimecres en una nota de premsa. Ambdós estaran operatius aquest mateix cap de setmana. 

Concretament, l'equip d'Alacant estarà ubicat en el centre comercial Plaça Mar 2 (a l'avinguda de Dénia), el divendres 12 de novembre, de 15:00 a 20:00 hores, i el dissabte 13, de 10:30 a 20:00 hores. A Elx el punt mòbil de vacunació obrirà en el centre comercial L’Aljub (carrer Jacarilla, 7) el dissabte, 13 de novembre, en horari de 17:00 a 21:00 hores.

Sanitat remarca que en el dos casos s'han triat "zones amb gran afluència de públic per a acostar i facilitar la vacunació als qui, per qualsevol motiu, tenen pendent la immunització". "L'objectiu últim—prossegueix el departament liderat per la consellera Ana Barceló— és ampliar la cobertura vacunal contra el coronavirus de la població de la Comunitat Valenciana". 

La iniciativa se suma als punts ja desplegats per Sanitat en altres enclavaments valencians com ara Benidorm, així com a altres mesures que es posaren en marxa després que es tancaren els 133 punts habilitats per tot el territori per a la vacunació massiva de la població. Per exemple, la immunització en festivals de música com Les Arts, en esdeveniments esportius (s'han obert punts als estadis Martínez Valero, Mestalla, Ciutat de València o La Ceràmica amb motiu de partits de Lliga), altres grans superfícies (Centre Comercial La Salera de Castelló de la Plana), campus universitaris o aprofitant festes patronals (com en el cas de Benidorm).

També et pot interessar

stats