Horaris i punts de vacunació sense cita prèvia: on anar i quan

Per segona setmana es manté la vacunació oberta per a repescar aquelles persones que no han rebut encara l'antigen

Una menor amb sa mare a un punt de vacunació
Una menor amb sa mare en un punt de vacunació / À Punt NTC

La vacunació contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana enfila el tram final. Per segona setmana consecutiva, la Conselleria de Sanitat Universal dona la possibilitat d'acudir als centres de vacunació sense cita prèvia, una opció dirigida especialment a qui no havia pogut anar fins ara per trobar-se de vacances.

Així, totes aquelles persones majors de 12 anys que estiguen pendents encara de rebre la primera dosi poden acostar-se a qualsevol dels 133 punts habilitats al llarg del territori. Sanitat preveu administrar al llarg de la setmana un total de 83.737 dosis.

Segons ha informat el departament liderat per Ana Barceló, tots els centres de vacunació estaran oberts amb caràcter general el dimarts 14 de setembre, de 8:30 a 15:00 hores, i el dijous 16, de 15:00 a 20:30 hores. Tot i això, hi ha excepcions en algunes poblacions:

  • Torrent. El pavelló municipal El Vedat obrirà dimecres, de 15:00 a 20:30 hores, en lloc de dijous.
  • Meliana. La Llar de Jubilats (carrer Josep María Rausell, 1) només tindrà portes obertes el dijous de 15 a 20:30 hores.
  • Museros. El Centre de Dia (avinguda Blasco Ibáñez, 87) estarà obert dimarts de 15:00 a 20:30 hores.
  • Sant Joan d'Alacant. El centre municipal de majors Salvador Gosálvez Alberola (carrer del Doctor San Miguel de Tarassona, 16) obrirà el dimecres de 10:00 a 15:00 hores i el dijous de vesprada fins a les 20:00 hores.
  • Ibi. El poliesportiu municipal (carrer Jaén, 2) canvia l'horari d'obertura al dimecres, de 8:30 a 15:00 hores. L'horari del dijous a la vesprada es manté sense modificacions.
  • Ciutat de la Llum d'Alacant. El dijous hi haurà vacunació de 15:30 a 20:30 hores, i el dimarts es manté.

La vacunació oberta es va posar en marxa el passat 7 de setembre i es mantindrà durant tot el mes per a facilitar al màxim l'accés a la primera dosi a totes aquelles persones que encara no l'han rebuda per qualsevol motiu.

També et pot interessar

stats