Espanya supera el miler de nous casos diaris en les últimes 24 hores

El total de persones afectades per Covid-19 és de 282.641, més 2.000 més respecte del balanç de dimarts.

Últimes dades oferides pel Ministeri de Sanitat, aquest dimecres
Últimes dades oferides pel Ministeri de Sanitat, aquest dimecres / À Punt NTC

El Ministeri de Sanitat ha notificat aquest dimecres 1.153 nous contagis de Covid-19 en l’última jornada, la xifra més alta des de l'1 de maig. Això representa més de 200 infeccions més que en el balanç anterior de dimarts, tot i que el còmput de casos globals ha pujat en més de 2.000 positius respecte a ahir dimarts. Amb aquestes noves dades, la xifra total de casos de coronavirus diagnosticats des del començament de la pandèmia a Espanya és de 282.641.

Pel que fa a la xifra d’hospitalitzacions en el conjunt del país, creix lleugerament respecte de les últimes informacions facilitades pel Ministeri. Els últims set dies 427 pacients amb Covid-19 han requerit hospitalització, 41 més que dimarts. Augmenta també l’activitat a les unitats de cures intensives dels hospitals espanyols, ja que els últims set dies 21 pacients estan ingressats en aquestes àrees, cosa que implica 2 més que en el balanç anterior.

D’altra banda, la pandèmia ha tingut com a conseqüència 28.441 víctimes des del començament a Espanya. El Ministeri de Sanitat té registrades cinc defuncions més que en el balanç anterior.

També et pot interessar

stats