Elena Cañizares: "Una de les meues companyes m'ha dit que em denunciaran"

La jove infermera a qui les companyes de pis volen fer fora per tindre la Covid-19 explica els fets en ‘À Punt Directe’.

VÍDEO | Elena Cañizares: "Una de les meues companyes m'ha dit que em denunciaran"

Elena Cañizares, una jove estudiant d'infermeria amb coronavirus a qui les companyes de pis li han demanat que se'n vaja de la vivenda que comparteixen a Ciudad Real, ha explicat a À Punt Directe que ara està sola al pis. Cañizares, que és tendència en Twitter arran de la seua denúncia, ha comentat que les tres companyes no tornaran fins que acabe la quarantena. La jove estava al saló del pis i ha dit que es troba bé però que té un poc de malestar general.

A preguntes del programa, la jove ha reiterat que no comprenia la posició de les tres companyes de pis. "Cap de les opcions que els deia els feia gràcia. No volien que visquera allí i ja està", ha resumit. I ha assegurat que sols va parlar amb una d'elles, que li ha dit que la pensen denunciar. La jove també ha deixat clar que, una vegada supere la malaltia, deixarà el pis: "No vull viure amb gent que no em vol i que m'ha tractat tan malament".

La jove s’ha mostrat sorpresa del gran impacte que ha tingut la seua denúncia en Twitter i l'allau de solidaritat que ha rebut a través de les xarxes.

També et pot interessar

stats