El Consell debat les recomanacions sanitàries per a Falles i Magdalena

Ximo Puig es reunirà amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i amb diversos directors generals i tècnics de Salut Pública 

Detall de la Romeria de les Canyes de les Festes de la Magdalena de Castelló
Detall de la Romeria de les Canyes de les Festes de la Magdalena de Castelló / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reunirà aquest dijous amb diversos càrrecs de la Conselleria de Sanitat per a "anar treballant" en les recomanacions que el Consell pretén establir als municipis en les pròximes festes, davant de la proximitat de les Falles i la Magdalena.

Davant de l'absència de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per una malaltia lleu que la manté allunyada de l'activitat institucional, Puig es reunirà amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, així com amb diversos directors generals i tècnics de Salut Pública per a fer recomanacions als ajuntaments de com procedir durant les pròximes setmanes.

Puig, que ha visitat el nou Palau de Justícia de la Vila Joiosa (Marina Baixa), ha afirmat que, "entenent que estem en una bona situació, seguim en pandèmia" i que el fet que baixen els contagis “no significa que no hi haja gent que entra als hospitals i que es mor”. Per això ha defensat consensuar un conjunt de recomanacions de cara a les festivitats de Falles i Magdalena. 

També et pot interessar

stats