La consellera Ana Barceló, ingressada a Elda per pedres a la vesícula

La consellera de Sanitat està hospitalitzada des de dijous, quan va començar a trobar-se malament 

Compareixença de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en la Diputació Permanent de les Corts
La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, durant una compareixença, en una imatge d'arxiu / Inma Caballer (les Corts)

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, està ingressada a l’Hospital d'Elda des de final de la setmana passada a causa d’unes pedres a la vesícula, segons ha pogut saber À Punt Notícies. Les mateixes fonts han precisat que Barceló es troba bé, però que encara continuarà uns dies més ingressada en aquest hospital.

En el perfil de la xarxa social Twitter, la consellera ha expressat que durant els pròxims dies estarà "allunyada de l'activitat institucional per motius de salut no relacionats amb la covid" i ha manifestat que es tracta "d'un procés lleu".

La consellera va començar a trobar-se malament després de la visita de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, a la Comunitat Valenciana, en la qual visitaren el punt de vacunació massiva de la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Hospital Clínic i l’Hospital La Fe.

També et pot interessar

stats