Els col·lectius vulnerables valencians rebran 2,4 milions de mascaretes

Les repartirà la delegació del govern a la Comunitat Valenciana, a través de les subdelegacions territorials i diverses ONG.

En l’operatiu de repartiment participaran les subdelegacions d’Alacant, Castelló i València
En l’operatiu de repartiment participaran les subdelegacions d’Alacant, Castelló i València / Delegació del govern a la Comunitat Valenciana

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha anunciat que en els pròxims dies es faran arribar als col·lectius de població vulnerable més de 2,4 milions de mascaretes.

En l’operatiu de repartiment participaran les subdelegacions d’Alacant, Castelló i València, amb l’objectiu que aquesta barrera de protecció sanitària arribe a tots els municipis valencians.

Del total de 2.459.000 mascaretes que es distribuiran per tot el territori, 1.216.000 es destinaran a les comarques de la província de València, 1.040.000 a les del sud i 203.000 a les del nord. Aquest material se suma a les 1.118.000 mascaretes que es van repartir a la Comunitat Valenciana el passat mes d’abril.

El Govern d’Espanya, a través dels ministeris de Política Territorial i Funció Pública i de Sanitat, distribuirà en total 15 milions de mascaretes entre les comunitats autònomes, amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i les organitzacions Càritas, la Creu Roja i el Cermi. D’aquestes mascaretes, 7,8 milions s’entregaran a les ONG, mentre que els ajuntaments en rebran 7,2 milions.

També et pot interessar

stats