Cevisama retarda l'edició de 2021 de febrer a maig per la Covid-19

El principal certamen de Fira València pren la decisió per tal de garantir la cita en un “entorn més estable”.

Una imatge d'arxiu de la fira Cevisama
Una imatge d'arxiu de la fira Cevisama

La pròxima edició de Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l'equipament de bany i la pedra natural, s'ajorna per a garantir el negoci dels expositors i l'assistència de compradors i prescriptores. El comité organitzador de la que és la fira més important del calendari anual de Fira València deixarà de celebrar-se a primers de febrer per a situar-se del 24 al 28 de maig de 2021. Cevisama és una de les principals fires del món del sector i en l'última edició, realitzada al passat mes de febrer, va reunir 850 expositors i va rebre la visita de més de 91.000 professionals.

El comité organitzador de Cevisama ha pres aquest dimecres la decisió i l'ha argumentada per la intenció de “celebrar la cita en un entorn més estable”.

El president de Cevisama, Manuel Rubert, ha explicat en un comunicat que es posaran a “treballar ja en l'edició de maig, amb la confiança que puguem tornar a reunir-nos amb tota la cadena de valor que representa les nostres indústries per a assegurar així que els expositors puguen presentar les seues novetats en millors condicions, obtenint el màxim retorn de la seua participació en fira”.

L'organització del certamen també ha recordat que continuarà treballant en la posada en marxa d'un nou pavelló tecnològic que permeta mostrar l'aposta tecnològica i innovadora de la indústria espanyola, concentrada a la província de Castelló i referent en el món.

També et pot interessar

stats