Akuarela i Mya obrin aquesta nit després dels brots per coronavirus

Salut Pública ha començat a fer els tests PCR als assistents dels centres d’oci nocturn el 23 i 24 de juliol.

Imatge d'arxiu de la discoteca Akuarela de València
Imatge d'arxiu de la discoteca Akuarela de València / Akuarela

Les discoteques Akuarela i Mya de València obrin aquest dijous a la matinada després detectar-se 12 casos positius de coronavirus entre els treballadors dels locals. Pel que fa a L’Umbracle, l’altre local on també es van notificar contagis entre els empleats, obrirà el divendres a la matinada.

Des de Grupo Salamandra, gestora de les tres discoteques, asseguren que els 151 empleats que van treballar els dies 23 i 24 de juliol ja s’han fet proves PCR, de les quals només 12 han donat positiu. A més, afirmen que aquestes persones van ser aïllades de seguida i no han seguit acudint al lloc de treball.

Pel que fa als assistents dels centres d’oci nocturn durant aquests dies, Salut Pública va començar a fer-los el test PCR dimecres. Els mateixos espais són els que s’han posat en contacte amb ells per a notificar-los per correu electrònic on i quan s’han de fer les proves.

Tot i això, el síndic socialista a les Corts, Manolo Mata, i el de Compromís, Fran Ferri, han alertat que alguns dels assistents s’estan negant a fer-se les proves i lamenten que és un problema de consciència social entre els més joves.

També et pot interessar

stats