L’Albufera de València, un dels escenaris del videoclip 'Beso' de Rosalia i Rauw Alejandro

Entre bes i bes, Rosalia i Rauw Alejandro mostren gravacions als països en què van fer parada durant la seua gira del 2022

L'Albufera no només ha quedat gravada en la seua memòria, sinó que també apareix al seu últim videoclip, 'Beso'

La cantant catalana Rosalia va quedar encisada amb l'orxata valenciana amb què s'hidratava durant el seu concert de la gira Motomami World Tour a València el juliol del 2022. "Gràcies per inventar açò", va dir sobre l'escenari.

A més, l'endemà d'aquest multitudinari concert el juliol del 2022 a la Marina Sud de València, l'artista catalana va gaudir de plans valencians per excel·lència, com ara menjar paella, o fer un passeig en barca per l'Albufera de València. Aquesta visita a l'Albufera no només ha quedat gravada en la seua memòria, sinó que també apareix en el seu últim videoclip, Beso.

Es tracta d'un vídeo especial per a ella, ja que, entre bes i bes amb la seua parella, el cantant Rauw Alejandro, mostren gravacions als països en què van fer parada durant la seua gira del 2022 (Espanya, el Japó, Puerto Rico, la República Dominicana, França, el Regne Unit i els Estats Units d'Amèrica). Com a colofó, el videoclip acaba amb una escena de Rosalia amb els ulls plorosos d'emoció, i mostrant l'anell que li ha regalat Rauw Alejandro per a demanar-li matrimoni.

Com ha dit bromejant Òscar Tramoyeres a la taula de TàP Zàping: "A Rosalia només li falta criticar paelles alienes i entrar malament a les rodones per a aconseguir la ciutadania valenciana".

També et pot interessar

stats