Res tornarà a ser igual en 'L'Alqueria Blanca': què ha passat?

Diego, interpretat per Àlex Gadea, pateix un accident d'avió i deixa el poble commocionat

El moment en què ens assabentem que Diego ha patit un accident d'avió / 'L'Alqueria Blanca'

L'avió que portava a Diego cap a Califòrnia "ha desaparegut dels radars en aigües internacionals de l'Atlàntic". L'aparell ha caigut a l'oceà i sembla que no hi ha supervivents de l'accident. Això deia l'informatiu que els veïns i veïnes de l'Alqueria Blanca sentien junts al bar de Sento. Dora, que ha vist la notícia des de casa, va corrents cap al bar per a consolar Blai, però quan hi arriba, tots estan commocionats ja.

És el capítol 380, de la quinzena temporada, i sembla que Diego, interpretat per Àlex Gadea, ha perdut la vida en aquest accident. Diego se'n va i deixa Raquel, clarament en xoc i possiblement embarassada; el seu pare Blai, que no es refarà del colp fàcilment, i Santi, que potser encara no arriba a entendre què representa aquesta l'absència del pare.

Recordem la primera escena de Diego en la sisena temporada

Era el 26 d'abril del 2009 quan Diego, interpretat per Àlex Gadea, arribava per primera vegada al poble. Obrim l'arxiu per a recordar el capítol 70, "Quan torna el passat", l'escena en què arribava amb el seu pare, Blai, a l'Alqueria Blanca.

Tot el que necessites saber sobre L'Alqueria Blanca, ací.

També et pot interessar

stats