Les actrius i els actors de 'L'Alqueria Blanca' fa alguns anys

Sabies que Narcís no sempre ha tingut cara de roín?

Lola Moltó en 1990 quan presentava un programa radiofònic en Ràdio 9 amb Joan Monleón
Lola Moltó el 1990 quan presentava un programa radiofònic en Ràdio 9 amb Joan Monleon / Arxiu RTVV
03 de desembre 2021 - 13:26

Ens hem escabussat en l'arxiu de la radiotelevisió pública valenciana per a llevar-li la pols a les primeres imatges en què apareixien les actrius i els actors de L'Alqueria Blanca. La majoria del repartiment ja estaven en actiu com a periodistes o interpretant algun personatge, però altres encara ni havien començat la seua carrera d'art dramàtic. 

Per exemple, la primera referència que tenim de Lola Moltó, la nostra benvolguda Dora a L'Alqueria Blanca, és a Bon dia Monleon, un programa de Ràdio 9 en el qual treballava amb Joan Monleon.

La primera vegada que véiem la cara de Ferran Gadea (Tonet) en l'arxiu és en un càsting per a la pel·lícula Noche de reyes, en el qual el director Miguel Bardem buscava persones grosses, lletges, calbes, coixes, primes… segons deia en l'anunci del càsting, per a fer de figurants. Era 2001 i la cita era en un casal faller de València. Informava Canal 9 en una notícia del seu informatiu televisiu.

A Pelai, Sergio Caballero en la vida real, el veiem guitarra en mà en el mític programa de Canal 9 Elles i ells, interpretant la cançó Déjame de Los Secretos. En aquest programa els xics es presentaven com candidats a ser el millor home i elles, entre el públic, els valoraven i puntuaven.

Una de les imatges més impactants que ens hem trobat és la de Narcís, interpretat per Jaime Linares, que en 1989 feia un esquetx per al programa Un de cinc. Està irreconeixible amb eixa cara de bon xiquet.

Mira'ls a tots i totes en la següent fotogaleria:

A Joan Molina (Don Miquel) l'hem trobat en una entrevista de 1990 en el programa Rialto Bar, a Carme Juan (Blanca) en el trio Choni, Poti i Tiriti d’A la babalà l'any 1992, Inma Sancho (Paqui) en una obra de teatre recitant Vicent Andrés Estellés en una notícia dels informatius de Canal 9 el 1993, Guillermo Montesinos (Don Cipriano) en 1989 en el programa Tal com show, a Berna Llobell (tio Pep) el veiem com un professional del doblatge parlant de la seua experiència en un brut del programa Teletreball de 1995, Elisa Lledó (Empar) sense l’hàbit quan presentava Extrems el 2005, Àngel Fígols (Pere) en una notícia de Canal 9 quan actuava en una obra teatral en Llíria el 2004, Juan Carlos Garés (Blai) en unes imatges del programa Colp d’ull de 1999 quan feia de Molière en l’obra teatral L’amant del rei ambientada en Versalles, hem vist María Maroto (Raquel) actuant en el curtmetratge Salad days el 2005, també el 2005 està Àlex Gadea (Diego) en la TV movie Adrenalina i José Sospedra (Fabià) en una entrevista en el programa de cinema Sense filtre en 2007 i a Joan Gadea (Don Joaquim) en els Sainets d’Eduard Escalante el 1992.

També et pot interessar

stats