Un dels llocs favorits d'un 'influencer' especialitzat en esmorzars

Lluís Penyafort entrevista en 'Terra viva' Joan Ruiz, creador d'@esmorzaret

Coneixem els punts bàsics d'un esmorzar d'èxit amb Joan Ruiz, creador d'@esmorzaret
23 de novembre 2021 - 21:49

Lluís Penyafort ha quedat hui amb l'influencer gastronòmic Joan Ruiz, creador d'@esmorzaret, que se centra en la seua passió per la cultura de l'esmorzar i del menjar tradicional. Joan és amant de l'esmorzar perquè és un moment informal, on poder gaudir i fer molta vida social alhora. El que més li agrada és que "la gent et dona el 'bon profit', i això en un restaurant no et passa".

Cita "La gent et dona el 'bon profit', i això en un restaurant no et passa". Cita
El compte d'@esmorzaret en Instagram té més de 18.000 seguidors
El compte d'@esmorzaret en Instagram té més de 18.000 seguidors

Ens preguntem: estarà tot el dia esmorzant i fent-se fotos? Ens ha contat en 'Terra viva' que no és tot el que pareix: "Una cosa és el que es veu a través de les xarxes i una altra, el que hi ha darrere de les xarxes. És a dir, suposa molt temps d'inversió, gestió, d'anar a buscar llocs, provar-los, fer les fotografies, editar-les, escriure..."

Cita Suposa molt temps d'inversió, gestió, d'anar a buscar llocs, provar-los, fer les fotografies, editar-les, escriure... Cita

Quins són els punts bàsics d'un esmorzar d'èxit?

En primer lloc, la solera o tradició del local és un punt molt favorable a tindre en compte, segons Joan Ruiz. Després, unes bones olives, uns bons cacaus i un bon pa (agradable, ben fet, que no estiga corretjós) i per últim, un cafenet.

Els secrets d'un esmorzar d'èxit, en 'Terra viva'
Els secrets d'un esmorzar d'èxit, en 'Terra viva'

La Pérgola, un lloc amb més de 60 anys d'història

La Pérgola, ubicada al passeig de l'Albereda, és un lloc emblemàtic per a esmorzar a la ciutat de València. Amb més de 60 anys de vida, la seua història l'avala. Lluís Penyafort ha parlat amb una de les persones de l'equip que ens ha desvelat quins són els entrepans més demanats i quins ingredients porten. Els vols conéixer? 

L'entrepà més demanat a La Pérgola
L'entrepà més demanat a La Pérgola
Un dels entrepans més demanats a La Pérgola
Un dels entrepans més demanats a La Pérgola

Totes les recomanacions per a tocar el cel amb un bon esmorzar, en aquest reportatge de 'Terra viva'.