El mapa que arreplega els bars valencians on poder gaudir d’un bon esmorzar

Tres joves suecans triomfen en les xarxes socials amb 'La ruta dels esmorzars'

Entrepà de l'esmorzar de la Pascuala, a València
Entrepà d'esmorzar de La Pascuala, a València / Marta Pascual

Tres joves suecans van decidir un dia descobrir nous llocs on poder esmorzar fora de la seua ciutat. Així va nàixer La ruta dels esmorzars en Instagram, on Pelayo Máñez, Arnau Clari i Joan Ferrús comparteixen amb els seus seguidors on poder trobar "els millors bars de la terreta", segons expliquen en la descripció del seu perfil.

Per a documentar els seus passos, des de la Vall d'Alba fins a la Vila Joiosa han creat un mapa amb tots els llocs que han ressenyat en xarxes, amb puntuacions per al servei, el preu, la qualitat de l'esmorzar, el local i fins i tot el cremaet.

Al voltant de La ruta dels esmorzars s'ha creat una gran comunitat que ja té 18.000 seguidors en Instagram i també arriba a altres canals com Facebook i YouTube, on han publicat vídeos en què esmorzaven amb els humoristes Raúl Antón i Óscar Tramoyeres, i amb Panxo, el cantant de Zoo, entre d'altres.

Nous col·laboradors del programa de ràdio 'El Rall'

Pelayo, Arnau i Joan són col·laboradors del programa El Rall, el magazín d'informació local i comarcal de la ràdio d'À Punt que acaba d'estrenar format diari i condueixen Clara Castelló i Helena Montaner. Setmanalment ens recomanaran rutes per a descobrir nous indrets on poder gaudir d'aquesta experiència gastronòmica.

Els influencers de Sueca han explicat en El Rall que els elements clau per a gaudir d'un bon esmorzar són el caliu del local i la qualitat del producte. Estarem atents als suggeriments cada dilluns a les 12:30 hores en la ràdio d'À Punt.

També et pot interessar

stats