Raquel Caurín: “Ha sigut la millor experiència de la meua vida”

La ballarina de Vilamarxant que va acompanyar Chanel en Eurovisió, arriba triomfal al seu poble

La ballarina Raquel Caurín a l'ajuntament de Vilamarxant
La ballarina Raquel Caurín a l'ajuntament de Vilamarxant
24 de maig 2022 - 21:52

L’alcalde de Vilamarxant ha retut homenatge Raquel Caurín, que ha tornat al poble després de triomfar amb Chanel en Eurovisió. L’equip de Bona vesprada no volia perdre’s aquest acte, que ha estat ple de paraules d’emoció i agraïment, d’aplaudiments i d’uns passets de ball, una xicoteta mostra de l’art de la ballarina.

A les portes de l’ajuntament del poble del Camp del Túria, l’alcalde, que havia sigut monitor de la ballarina quan era xicoteta, ha destacat l’esforç, el treball i l’habilitat de Raquel, i ha manifestat l’orgull que sent per aquesta veïna, que ha lluït el talent de Vilamarxant per tot Europa. El veïnat ha esclatat en aclamacions i Raquel ha confessat que se sent desbordada de gratitud.

Máximo Huerta li ha donat l’enhorabona i li ha preguntat com es troba, després d’haver fet història de la televisió i de la música. “Estem molt feliços per l’acollida que hem rebut” assegura la ballarina; “L’arribada a la plaça Major de Madrid va ser tan increïble que no donàvem crèdit i ara, al meu poble, estic aclaparada de tant d’amor”.

Com a fan de l’equip de Chanel, Màxim Huerta vol conéixer els projectes immediats que tenen i Raquel avança que els han donat uns dies de vacances mentre tanquen dates per a l’agenda de l’estiu, que es preveu intensa. Encara no pot assenyalar esdeveniments concrets, però sí que actuaran també a Europa.

Màxim Huerta, fan de l'equip de Chanel
Màxim Huerta, fan de l'equip de Chanel

El presentador de Bona vesprada insisteix que l’actuació al festival d’Eurovisió va ser perfecta i que per això serà recordada.

“Sabíem que ens havia eixit molt bé, tant en l’assaig general com en l’actuació en directe, perquè ho teníem tot molt clar i molt treballat", recorda Raquel; "Però encara no hem assimilat l’èxit que vam tindre”.

Raquel Caurín i l'equip de Chanel durant l'actuació en Eurovisió
Raquel Caurín i l'equip de Chanel durant l'actuació en Eurovisió

“O siga que sí que éreu conscients que us havia eixit perfecte, no?”, vol saber Màxim Huerta, que es manifesta orgullosíssim del treball fet per l’equip.

“Quan acabàrem i l’estadi s'afonava vam tindre una sensació de plenitud tan gran…”, conta la ballarina emocionant-se; “No puc explicar-ho: ha sigut la millor experiència de la meua vida”.

El presentador li n’augura moltes més.

També et pot interessar

stats