Raquel Caurín, dels seus inicis ballant en la falla al triomf en Eurovisió

La vilamarxantera que forma part de l'equip de Chanel ha parlat amb l'equip d''A la ventura' de la seua experiència en el certamen

Raquel Caurín, ballarina vilamarxantera de Chanel: "Vaig començar a ballar en la falla" / À Punt Mèdia
18 de maig 2022 - 15:25

Raquel Caurín, la ballarina de Vilamarxant (Camp de Túria), que forma part de l'equip de Chanel, ha parlat amb l'equip d'A la ventura de la seua experiència com a integrant de la delegació espanyola que ha representat Espanya en Eurovisió 2022. La de Vilamarxant encara està assimilant la seua participació.

Amb restes d'afonia i visiblement esgotada, però molt feliç, la valenciana ha reconegut que "són dies de no parar, des que han tornat de Torí". Mathies Muñoz, conductor d'A la ventura, li ha recordat que feia vint-i-set anys que Espanya no entrava en el top 3 del rànquing d'Eurovisió.

Polèmica també amb les votacions d'Eurovisió 2022

Preguntada per la polèmica, aquesta vegada, amb les votacions d'Eurovisió 2022. I davant del fet que la Unió Europea de Radiodifusió (UER) acaba de demanar més temps per a revisar uns "patrons de votació irregulars" detectats en sis països, Raquel Caurín ha dit que "ens han dit que tot es queda com està ara i que si hi ha algun canvi ens ho diran".

Tot i la tercera posició, la ballarina ha dit que en l'equip "ens sentim guanyadors, per tot l'amor que estem rebent. Totes les paraules d'orgull per la nostra actuació. Algunes persones ens diuen que per nosaltres s'han retrobat amb el festival. Hem arribat a nous públics... tot això fa que ens sentim guanyadors".

Moment de l'actuació de Chanel a Eurovisió 2022
Moment de l'actuació de Chanel a Eurovisió 2022 / EFE

L'equip d'A la ventura ha preguntat a la ballarina si és cert que va començar ballant en les falles. I la jove ho ha confirmat. A més ha dit: "A Torí s'ha sentit parlar de falles, perquè la terreta sempre ve amb mi... De fet, vam intentar portar una paella a la Green Room d'Eurovisió, però no ens deixaren. Volíem celebrar el moment de conéixer la puntuació amb una paella. Vam buscar un restaurant i tot; així i tot, no va poder ser, no ens van deixar".

"M'emocionen els missatges de xiquetes menudes que em diuen que em segueixen, que soc inspiració per a elles. Que elles també volen ser ballarines". Raquel Caurín - Ballarina de Chanel

Mathies Muñoz també li ha preguntat pel canvi d'actitud del públic cap a Chanel, des de l'allau de crítiques obtingudes en el Benidorm Fest fins a les felicitacions d'aquests dies. "S'agraeix, la veritat. Però tots tenen dret a canviar d'opinió", ha dit Raquel.

Caurín ha aprofitat per a demanar perdó a totes les persones que li escriuen per a felicitar-la. "A poc a poc ho llegiré tot... i contestaré. Estem superagraïts per tot l'amor rebut". Dels missatges que rep aquests dies n'ha destacat uns: "M'emocionen els missatges de xiquetes menudes que em diuen que em segueixen, que soc inspiració per a elles. Que elles també volen ser ballarines".

El que no esperava durant l'entrevista és que escoltaria la seua mare Pepita Domingo. La mare de Raquel, li ha fet una petició davant de tot el poble valencià: "Volem que vinga diumenge (a Vilamarxant), que té la comunió de la seua neboda. Però no sabem si podrà vindre". I pel que ha dit a l'equip d'À Punt, sembla que la ballarina no estarà diumenge al seu poble.

Pel que fa als seus projectes, ara mateix està centrada en Chanel i també en la Mala Rodríguez, per a qui també balla.

També et pot interessar

stats