La parella “de cosins” més disparatada de la televisió recorda algunes de les declaracions d’amor més televisives

Arranca la nova temporada de No tenim trellat, estrenant piset i amb noves seccions per al programa

La parella “de cosins” més disparatada de la televisió recorda algunes de les declaracions d’amor més televisives
26 d'abril 2021 - 14:50

La sisena temporada de No tenim trellat arriba carregada de novetats, però manté l’essència: repassar en clau d’humor els últims 30 anys a través de les imatges d’arxiu de la radiotelevisió valenciana amb un somriure garantit. Com hem canviat els valencians i valencianes? I com han canviat les relacions interpersonals en un temps en què la seducció i l'art del flirteig es produeix a través d'una aplicació mòbil i una pantalla?

Gemma Juan, la nova inquilina del piset (per decisió unilateral i segons ella, temporal), assegura que amb les noves aplicacions tecnològiques lligar hui en dia és tan fàcil com fer la compra en línia.

“Entres i el que t’agrade a la cistelleta. I a l’endemà el tens a casa!” Gemma Juan - Benvolguda cosina

Mentre que Tramoyeres té una visió més romàntica i recorda amb nostàlgia algunes de les declaracions d’amor més televisives dels últims anys. Que triomfe l’amor!

'Enamorats', 1995
'Enamorats', 1995 / Una declaració d'amor molt arriscada: voltejar agarrat a les campanes mentre repiquen.

Lluís Cascant, Clara Castelló, Pepiu i Mari Giner opinen sobre aquestes expressions del cor a so de bombo i platerets! Fins i tot Joan Espinosa, llança un missatge molt clar: atenció a aquests gestos espontanis que no sempre consoliden el festeig! I tu, series capaç de dir que no a algunes declaracions d’amor com aquestes?

L’altra cara de l’amor, la infidelitat

En algunes ocasions el gran dilema no és ser infidel o no ser-ho, sinó contar-ho després d’haver-ho sigut o no contar-ho! Aquesta "parella de cosins" amb molta memòria audiovisual, recupera alguns dels reportatges sobre infidelitats més frescos del nostre arxiu televisiu. Compte! Les declaracions les carrega el diable…!

Óscar i Gemma obrin cada setmana el piset i ens conviden a veure un bon grapat de vídeos amb els millors moments de la nostra tele i a xarrar al sofà amb personatges molt coneguts. En el primer programa han rebut la visita d'El Dioni i Carmen Alcayde i ens esperen cada dissabte, a les 21:45 h en el 'prime time' del cap de setmana. 

També et pot interessar

stats