Mala herba també mor: Narcís Boira diu adeu a 'L'Alqueria Blanca'

Interpretat per Jaime Linares, aquest personatge és dels protagonistes malvats més recordats de la ficció valenciana

Capítol 300: Don Narcís Boira
Últims moments de Narcís Boira en el capítol 300 de 'L'Alqueria Blanca' abans de morir

En la temporada que fa huit, en el capítol 114, arribava al poble de l'Alqueria Blanca un elegant desconegut que venia a fer negocis: "No es mou un quinzet a la comarca sense que ell ho sàpia". Era Jaime Linares, que interpretava Narcís Boira i que arribava al poble sense passar desapercebut: amb un cotxe d'alta gamma, ben plantat amb trage i ulleres de sol i demanant a Paqui un conyac al bar, però no un qualsevol, sinó un de bona marca. En arribar al bar, el primer que es troba és Robert, un jove advocat amb qui en un principi sembla que pot establir una bona relació, almenys professional. Qui diria que anaven a convertir-se en els pitjors enemics. Recordem aquestes imatges emeses el 2 de maig del 2010:

I d'entre tots els capítols, hi ha moments memorables en la trajectòria de Narcís Boira, però un dels més recordats és el tens judici entre ell i Robert i Carmina i, per descomptat, el moment en què Fabià l'atrapa i l'empresonen. L'escena en què tot el poble l'observa a la plaça mentre puja al cotxe de la Guàrdia Civil és difícil d'oblidar.

Escenes del judici en el capítol 214: "El poble contra Boira"
Escenes del judici en el capítol 214: "El poble contra Boira"
L'enfrontament entre Narcís i Robert ha estat present en totes les temporades de 'L'Alqueria Blanca'
L'enfrontament entre Narcís i Robert ha estat present en totes les temporades de 'L'Alqueria Blanca'

Jaime Linares ha sigut un actor essencial en L'Alqueria Blanca i, com a tal, els seus companys li han retut homenatge en les xarxes socials:

Encara que semble que no, la vida continua en l'Alqueria Blanca i Elena, exdona de Narcís i hereva de la fortuna de l'exalcalde, rebutja els diners bruts, i els destina a un altre objectiu que li conta a Empar en aquesta escena:

Torna a viure l'últim capítol de Jaime Linares, un capítol èpic titulat "Don Narcís Boira".

També et pot interessar

stats