“Ma tia no tenia a ningú en TikTok i a l'endemà el vídeo tenia dos milions de visualitzacions”

El vídeo d’Eduardo Roca, on celebra el triomf en el Campionat nacional de gimnàstica aeròbica amb ‘SloMo’, es fa viral

Eduardo Roca en 'Bona vesprada'
Eduardo Roca en 'Bona vesprada'
04 de juny 2022 - 00:36

Eduardo Roca és un jove gimnasta de tretze anys de l’Eliana. La seua actuació en directe en Bona vesprada, quan van dedicar el programa a aquesta localitat del Camp de Túria, va deixar bocabadat Màxim Huerta. “Eduardo Roca, vull memoritzar el teu nom, perquè tinc la sensació que sentiré parlar molt de tu”. Aquestes paraules del presentador han esdevingut una autèntica profecia.

La setmana passada, el jove atleta guanyà tres medalles del Campionat d’Espanya de gimnàstica aeròbica en les categories de parella, individual i aerodance. Per a celebrar el premi, les seues companyes del Club Aerogym de la Pobla de Vallbona el van animar a ballar una coreografia que els agrada molt: el famós SloMo de Chanel.

“Quan van posar la cançó de Chanel en la celebració, vaig mirar les meues companyes, perquè estava tot el mes sentint la cançó i ballant-la”, recorda el jove. “Vaig pensar: ‘Mare meua!’”.

Sa tia va pujar el vídeo a TikTok i a partir d’aquest moment les xarxes socials han fet la seua màgia. "No m’ho esperava, perquè ma tia no tenia ningú en Tiktok", ha confessat Eduardo en Bona vesprada. "A l'endemà, quan la meua àvia em va preguntar quants likes tenia el vídeo, vaig veure que tenia mig milió de visualitzacions i ma tia ni se n’havia adonat. I després, un milió… i dos milions!"

Repassant el vídeo de la celebració, veiem que en un primer moment, el gimnasta es va resistir un poc a ballar. "Al principi em feia vergonya, però quan el seleccionador nacional em va agafar de la mà i em va traure davant de tots, ja no tenia escapatòria".

"Em va sorprendre un poc que es resistira, perquè ell normalment es llança", confirma sa mare. "I la cançó sona en casa a totes hores. No para de ballar-la".

Les altres artífexs perquè es decidira, les seues companyes, expliquen per què el van animar sense dubtar. “Havíem estat assajant la coreografia amb ell. De fet, l’altre dia l’havíem estada ballant a Bétera, al carrer”. 

“El primer impuls va ser eixir amb les meues companyes”, riu Eduardo. “Per això, quan vaig veure que reculaven, va ser quan vaig dubtar un poc, i em van haver d’espentar…”

Quan Ferran Cano assegura que, en veure el seu vídeo, Chanel l’ha felicitat en xarxes socials, Màxim Huerta coincideix en l’artista i recorda: “Ja em va cridar l’atenció quan va vindre al programa, perquè té molta energia i fa les coses com si foren fàcils”.

Sens dubte, Eduardo té l’energia de la mateixa Chanel i el temperament d'un autèntic Billy Elliot. Coincidim amb Màxim Huerta: si continua treballant de valent, com ha fet fins ara, l’esperen molts més èxits esportius i artístics. Enhorabona!

També et pot interessar

stats