Edu, el valencià que s’ha fet viral amb el seu ball de ‘SloMo’: “Aspire a competir en un campionat mundial de gimnàstica”

El seu vídeo ballant ja roda per tot el món, amb més de dos milions de visualitzacions

Edu, el valencià que s’ha fet viral amb el seu ball de ‘SloMo’ / À Punt NTC

No s'ho imaginaven ni la família ni el Club Aerogym, on s'entrenen més de cinquanta artistes de gimnàstica aeròbica, a la Pobla de Vallbona. El cap de setmana passat es va celebrar el campionat d'Espanya, on Edu Roca, integrant del club, va quedar campió en la modalitat de parella, subcampió en individual i subcampió en aerodance en grup.  

Ja s'havia acabat la competició, ja s'havien lliurat els premis, ja s'havia acabat la tensió, estaven en relaxació i, quan els artistes començaren a aplaudir tota la gent, Edu va centrar l’atenció de tots i totes. En començar a sonar SloMo, la cançó amb què Chanel va representar Espanya en Eurovisió, el gimnasta de només tretze anys va reproduir amb exactitud la seua coreografia. 

Tal com explica Edu a À Punt Notícies, en el moment que va sonar la cançó les seues companyes el van espentar perquè isquera a ballar. “Però va vindre el seleccionador i no vaig poder dir que no”, afegeix. 

“Tot el món coneix Edu, són molts anys i saben que té un art i una màgia especial”, diu Nerea Núñez, la seua entrenadora. 

El vídeo que gravaren s'ha fet viral i ja roda per tot el món amb més de dos milions de visualitzacions. Fins i tot, la representant eurovisiva Chanel ha dit que està encantada amb la imitació. Però la verdadera aspiració d’Edu es competir en un campionat mundial de gimnàstica i guanyar-lo. 

També et pot interessar

stats