Huit plats vegetarians per a cuinar aquest estiu

Maribel Gil i Màxim Huerta cuinen en 'Bona vesprada'
Maribel Gil i Màxim Huerta cuinen en 'Bona vesprada'
29 de juliol 2021 - 13:45

La cuinera Maribel Gil ens porta huit receptes que podem cuinar durant aquest estiu per a reduir el consum de carn i peix. Són plats vegetarians cuinats en la secció de cuina del magazín d'À Punt Bona vesprada, en companyia de Màxim Huerta.

Tronc de puré de creïlla amb ensaladilla

Màxim i Maribel ens han preparat un clàssic de les nostres taules d'estiu. Els xefs de Bona vesprada han fet un tronc de puré de creïlla amb ensaladilla, un plat senzill, fresquet ara que fa calor i que no necessita forn.

Pastís de verdura i formatge

Si voleu fer una recepta d'èxit assegurat, esteu al lloc indicat. El pastís de verdura i formatge és una aposta guanyadora per a triomfar a casa. Ací teniu el pas a pas en detall.

Quinoa amb verdura i ou escalfat

La recepta que ens han preparat Màxim i Maribel es pot convertir en un dels vostres plats preferits per a dur al treball o com a sopar lleuger i deliciós. Ens han fet quinoa amb verdura i ou escalfat, sona bé veritat?

Sopa freda de meló d'alger

Maribel Gil i Màxim Huerta han fet una recepta de sopa freda de meló d’alger, un plat fàcil, saludable i fresquet per a l’estiu. Ací teniu tot el que heu de fer en detall.

Lasanya de carabassa i espinacs

Si us agrada la lasanya, la nostra recepta us encantarà. En la secció de cuina, Màxim Huerta i Maribel Gil han fet una preparació senzilla, saborosa i especial per als vegetarians.

Mousse d’espàrrecs amb teules variades

En la secció de cuina del Bon vesprada han preparat mousse d'espàrrecs amb teules variades, una recepta saludable que ens va enviar Carmen Albert, de Gandia, i que de segur que us agradarà!

Ous escalfats amb bajoqueta

A la cuina de Bona vesprada, Maribel Gil i Màxim Huerta, han preparat ous escalfats amb bajoqueta, una recepta deliciosa que farà que tota la família disfrute de la verdura. Us deixem el pas a pas que han seguit en el programa.

Pastís d'espinacs i ous

Maribel Gil i Màxim Huerta elaboren ací un pastís d'espinacs i ous, una recepta molt fàcil de preparar. Voleu saber com és el pas a pas? Ací el teniu al complet.

També et pot interessar

stats