Els deu moments inoblidables de la gala Celebrem 3 anys

Homenatges, premis, rialles i actuacions musicals van protagonitzar el tercer l’aniversari de la televisió pública

Gala 3 anys

Tres anys d’emissions han donat per a molts moments inoblidables, i en la gala presentada per Àlex Blanquer i Lluís Cascant se’n van poder reviure molts. Si et vas perdre la gala, fem un repàs ací dels deu millors moments:

 

1. En primer lloc, cal destacar l’homenatge a totes aquelles persones que han tingut cura de nosaltres durant la pandèmia. L’oncòloga Anna Lluch i la cap de l’UCI de l’Hospital Clínic de València, Marisa Blasco, que van posar en valor la importància d'humanitzar i personalitzar la sanitat pública ara que comencem a deixar arrere la pandèmia.

 

 

2. Pel que fa a les actuacions en directe, l’humor i la música van donar el tret d’eixida a la gala, amb la divertida revisió de Bohemian Rapsody per part d’Àlex Blanquer i Lluís Cascant.

 

 

3. L’actuació de Samantha Gilabert i La Fúmiga del seu tema conjunt "Ja no fa mal".

 

A més a més, Samantha també va presentar en la gala i en primícia el seu nou tema "Mar de dudas".

4. La interpretació de "You shook me all night long" (AC/DC) per part de la guanyadora i el finalista del talent show Duel de veus, Laura Sánchez i Guillem Mayo.

 

5. En la secció dels monòlegs, cal fer una menció especial al nostre expert en l’arxiu de la televisió valenciana, Óscar Tramoyeres i la seua reflexió de com hem canviat en tres anys.

 

6. Pepa Cases i Maria Juan expliquen per a què serveix una televisió pública com À Punt i rebaten les crítiques que ha rebut la cadena en aquests tres anys.

 

 

7. La gala també va tindre una secció de premis d’allò més divertida, començant per “El directe és així” amb el moment que les facultats de comunicació ja coneixen com “fer un Revert”.

 

8. Carolina Ferre, tot i que nominada en diverses categories, finalment va guanyar el premi “Anar a bacs” o, tal com apuntaven els presentadors de la gala, “caure bé a tothom”.

 

9 – La indiscutible guanyadora del premi "Atac de riure" va ser Clara Castelló, que va donar un molt bon consell de vida: no oblidar mai el somriure a l'eixir de casa.

 

10. I ja per acabar, no oblidem la valuosa labor de tots els i les reporteres de la casa, que viuen dia a dia amb una faena que sovint pot ser de risc.

 

I si vols tornar a gaudir de la gala completa, la pots trobar en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats