Celebrem els 500 programes d’‘Atrapa’m si pots’ amb els moments més divertits

Entre els 500 programes hi ha moments que ja han fet història en la tele d’À Punt

500 programes d' 'Atrapa'm si pots'
500 programes d' 'Atrapa'm si pots'
15 d'abril 2021 - 12:25

Atrapa’m si pots compleix 500 programes. Aquest concurs de preguntes i respostes s’ha convertit en el programa més fidel de les vesprades d’À Punt i ens ha oferit moments inoblidables. En recopilem un quants.

El primer de 500

L'11 de juny de 2018, un dia després de la inauguració d'À Punt, s’emetia el primer programa. Sempre l'ha presentat Eugeni Alemany, i és un dels programes que més bona audiència ha reportat a l’emissora, amb pics de 9,8% de quota i 133.000 espectadors.

Cada cap de setmana, dues difresses

El programa és un concurs de preguntes i respostes que ofereix una edició diària de dilluns a divendres a les 15:20 i una edició de cap de setmana, cada dissabte i diumenge a les 15:05. Els caps de setmana, el presentador aprofita per a dirigir el programa disfressat i oferir un contingut més divertit. Així, hem vist a Eugeni Alemany dedicant el programa a il·lustres valencians com Vicent Blasco Ibáñez, Joan Fuster o Nino Bravo, així com figures internacionals com Shakira, Groucho Marx o els Beatles. De vegades també ens traslladen a temps passats com l’Edat Mitjana, la Revolució Francesa o la prehistòria o cultures llunyanes com l'Índia, Mèxic o fins i tot d'extraterrestres.

Recordem el dia en què Eugeni Alemany es va disfressar de 'monleoneta' i va protagonitzar una glamurosa caiguda, tot i tacons.

Amb els especials posen a prova els nostres coneixements al voltant d’una temàtica concreta

Aquest concurs ja forma part de la idiosincràsia d’À Punt i és per això que qualsevol celebració es fa a través del programa. Per exemple, pel Nadal es va convidar a les cares més conegudes de l’emissora per a concursar, o amb l’estrena de L'Alqueria Blanca es va fer un programa especial amb els actors i actrius de la sèrie. Altres especials que recordem amb molta estima és l’edició que, amb motiu de la pandèmia pel coronavirus, es va preparar per a homenatjar el personal sanitari i els serveis essencials.

Amb motiu de la victòria del València CF en la Copa del Rei de 2019, es va preparar un especial d’Atrapa’m si pots amb preguntes sobre l’equip taronja i convidats molt especials, com Enrique Arce, actor de La casa de papel.

48.400 €, el pot més gran d’À Punt

El concurs Atrapa’m si pots va entregar el pot més gran de la història de la cadena i del programa. Sergio González Espino va ser el concursant afortunat en arribar al cinqué esglaó de l'escala i emportar-se el màxim premi: 48.400 euros. L’última vegada que un concursant es va emportar el pot va ser l’11 de juliol del 2019, fa quasi dos anys, amb 4.800 euros.

Una coral versiona ‘Aquesta sí, aquesta no’ de Chimo Bayo

La celebració del programa 300 d’Atrapa’m si pots va tindre amb un convidat molt especial, Chimo Bayo. Amb la Coral de Jubilats del Marquesat i el Cor de Sant Pere Apòstol de Catadau van versionar una mítica cançó del músic valencià. El moment es va fer viral a les xarxes socials.

Eugeni recorre al VAR per a evitar que els concursants facen trampes

El pas d’Andreu i Lola, mare i fill, per Atrapa’m si pots no l’oblidarem mai. Va ser per aquest moment que Eugeni Alemany va decidir instal·lar el VAR per a evitar que es feren trampes i els concursants es digueren les respostes a l’orelleta.

Atrapa’m si pots no només és un concurs de preguntes i respostes…

La diversió i el bon rotllo sempre té un lloc en aquest programa i a banda del seu coneixement, els concursants ens demostren moltes altres habilitats: ballen, canten, cuinen… Ací veiem a Clara interpretant una cançó de Nathy Peluso, moment que va córrer per les xarxes socials com la pólvora.

Les destrellatades respostes dels concursants

De vegades la diversió l’aporten els concursants mateix amb les seues respostes. Per exemple, a la pregunta "qué fa un onanista?", una concursant va respondre "surf". Recordem també el moment en què una concursant va dir que Pablo Iglesias, líder de Podem, va ser el fundador del PSOE.

El públic abandona el plató del programa

Aquest va ser el titular en la premsa, que es va fer ressò d’un moment més de diversió en Atrapa’m si pots. I és que aprofitaren un canvi de públic en la gravació per a teatralitzar l’escena com si el públic abandonara sense avisar, amb la sorpresa fingida del presentador i els concursants. Una vegada més, la prioritat és divertir-se.

Eugeni Alemany, presentador i també càmera del concurs

En un del programes, Eugeni Alemany, presentador del concurs, va decidir també agafar la càmera i fer-se’n càrrec, oferint imatges mai abans vistes: plànols desenfocats, l’equip darrere de les càmeres, moviments bruscos. Com a ajudant de càmera va comptar amb una dona del públic.

També et pot interessar

stats