‘Atrapa’m si pots’ va entregar anit 48.400 euros

Sergio González Espino és el guanyador del pot més gran de la història del concurs i d’À Punt.

‘Atrapa’m si pots’ va entregar anit 48.400 euros
‘Atrapa’m si pots’ va entregar anit 48.400 euros / Departament de Comunicació
06 d'abril 2021 - 10:26

El concurs Atrapa’m si pots, produït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), va entregar anit el pot més gran de la història de la cadena i del programa.

Sergio González Espino va ser el concursant afortunat en arribar al cinqué esglaó de l'escala i emportar-se el màxim premi: 48.400 euros.

El guanyador és llicenciat en Dret per la Universitat de València, té 29 anys i actualment està estudiant el Màster d’Advocacia. Encara no sap a què destinarà el pot aconseguit ahir, però la seua il·lusió és muntar el seu propi despatx d’advocats i viatjar dins de la Comunitat Valenciana per a conéixer més pobles que té pendents, com ara la Vila Joiosa.

El programa Atrapa’m si pots d' À Punt, presentat per l’humorista Eugeni Alemany i produït per VITV, es va emetre en horari especial de prime time, a les 21:15 hores, amb motiu del lliurament del premi més gran del concurs i d’À Punt.

L’última vegada que un concursant es va emportar el pot va ser l’11 de juliol del 2019, fa quasi dos anys, amb 4.800 euros.

El programa, és un concurs clàssic, de preguntes i respostes, on sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que s'encerten les preguntes, si s'aconsegueix arribar al més alt dels esglaons, pot guanyar el pot. Amb 1.000 euros de pot inicial, cada programa posa en joc 400 euros. Els concursants juguen pel pot en la fase final; però si no encerten alguna de les preguntes, els 400 euros es reparteixen entre el guanyador del programa (200€) i el pot (200€), que acumula els diners no entregats.

El concurs, que s'emet cada dia al migdia a les 15:15 hores de dilluns a divendres i a les 15:05 hores els dissabtes i diumenges, després de l’informatiu migdia, és un espai d'entreteniment on passar-ho bé és quasi més important que els diners.

 

També et pot interessar

stats