Programació | Televisió

 • 07:30

  LES AVENTURES D'EMILY I ALEXANDER

  Emily i Alexander són dos ratolins que t'acompanyaran per un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia, un massís muntanyós d'Àsia... Resoldreu tota classe de misteris i fareu molts amics.

  07:55

  HAMTARO

  Hamtaro és un hàmster xicotet que viu aventures increïbles amb uns altres animalets de la seua espècie. Tot això mentre la seua propietària, Laura Haruna, no el vigila. Sempre està disposat a ajudar qualsevol, especialment la seua millor amiga, Llacets.

  08:15

  CATACRIC CATACRAC

  Sèrie d'animació basada en les rondalles d'Enric Valor. Bussejaràs en el temps, coneixeràs costums perduts i viatjaràs pel territori valencià. La Mare dels Peixos, un ésser marí màgic que viu al Mediterrani, canvia la vida d'una parella de pescadors. Decidit a córrer món, un dels fills del matrimoni es troba al seu camí un drac de set caps i una maligna bruixa d'aigua. Podrà l'heroi de Dénia combatre les bèsties?

  SERIE
  08:25

  XUS, BIT I ROC

  Serie d'animació protagonitzada per Xus, Bit i Roc, tres amics amb idees i pensaments molt diferents i que junts aconseguiran tot el que es proposen. En este capítol, Roc ha convidat a Xus i Bit a jugar a l'ordinador i passar la nit a sa casa. Però se'n va la llum. Xus els proposa jugar a ser exploradors i buscar tresors.

  ANIMACIO
  08:30

  JÚLIA I GILBERT

  Sèrie d'animació que conta les aventures de Júlia, una xiqueta curiosa, i el seu millor amic, Gilbert, un monstre revoltós i fartó. Hui, Gilbert vol que Júlia li llitja per enèsima vegada el seu conte favorit. Però les lletres i els dibuixos del llop, avorrits de ser sempre els protagonistes de la mateixa història, han fugit de les pàgines del conte. Júlia i Gilbert viatjaran a un món màgic per a buscar-los.

  ANIMACIO
  08:35

  ELS BÍTERS

  Sèrie infantil que conta les aventures d'uns éssers que habiten a l’interior de les tauletes digitals. Hui, una fallada general del sistema provoca la pèrdua de Xip, que deixa Data al comandament de la tauleta. Aconsellada, sense saber-ho, per Malware i Spam, Data donarà ordes a crits, no escoltarà a ningú, i els altres bíters, en resposta al despotisme de Data, decidiran fer una vaga… fabulooooosaaaa.

  SERIE
  08:50

  LES CANÇONS DELS BÍTERS

  Canta i balla cançons populars amb els Bíters, uns éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l’interior d'una tauleta digital. Com que passen massa temps junts, Ram i Net ho fan tot alhora. Per a aprofitar esta circumstància, Clic se’ls endú a l’imagibit a ballar una cançó al mateix pas. Com va conquerir València Jaume I amb cent soldats encara és un misteri hui en dia.

  ALTRES
  08:55

  CAMPAMENT LAKEBOTTOM

  Un xic anomenat McGee aborda per error l'autobús que no toca i, en comptes de dirigir-se al campament d'estiu Sunny Smiles, acaba en l'estrany i destrellatat Campament Lakebottom. No obstant això, allí viurà tot tipus d'aventures increïbles

  09:20

  MAGNíFICS

  Programa de màgia de carrer en que dos mags de reconegut prestigi recorren els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana i deixen bocabadats els seus veïns i veïnes. L'emoció de la màgia es multiplica amb la pura emoció de l’aventura urbana. En el repte final, el nostre mag, Nacho Diago, compartix una jornada amb els escaladors que s’encarreguen de la neteja dels vidres de l’hotel Bali de Benidorm.

  10:05

  EL XEF A CASA

  El cuiner Jordi Morera es desplaça en el seu motocarro a domicili per ensenyar a alimentar-se a tot aquell que li demana ajuda. Marta és un crac del màrqueting digital i el temps que dedica a les xarxes socials li’l resta a la cuina. Conviu amb Javi, un sibarita en el menjar i amant del vi, que està fart de conviure amb un “paràsit de la cuina”.

  10:35

  ROSQUILLETRES

  Concurs familiar que posa a prova l’habilitat dels estudiants de lletrejar paraules en valencià. Presentat per Laura Sanchis. En el programa de hui, gravat al Teatre Principal de Castelló de la Plana, participen estudiants de tercer d’ESO de l’IES Gilabert de Centelles de Nules contra el col·legi Grans i menuts, de Castelló.

  JOCS I CONCURSOS
  11:05

  DEL TWIST AL TUIT

  Docu-show setmanal sobre els conflictes generacionals entre iaios i néts, els majors descobriran les aficions dels joves i aprendran a valorar-les. Amb 21 anys, Júlia ha viatjat a 21 països, mentre que la seua àvia Iluminada pràcticament no ha eixit del poble i no entén les seues ànsies per córrer món. I Ximo és un nadiu digital i s'ha criat amb les noves tecnologies, però el seu avi Virgili prové del món rural i analògic, i troba que els aparells del nét són cosa de bruixeria

  ENTRETENIMENT
  11:50

  RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

  13:50

  FOGUERES SANT JOAN 2018

  RETRANSMISSIO DE FESTES
  14:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Josep Grau i Patricia Ramírez

  NO DIARI
  15:00

  ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL

  Un programa per a tota la família sobre el món dels animals. La gosseta Lluna presenta este espai educatiu que fomenta el respecte i convivència. Hui, aprenem com els fan la revisió mèdica als dofins a Benidorm. L’equinoteràpia a Castelló ha ajudat Álvar, un xiquet autista. Dolores Cortés, la dissenyadora de roba de bany, té una gossa molt nerviosa que cal fer que es relaxe. Sabies que a Huronlife recullen furons perduts o abandonats?

  ENTRETENIMENT
  15:35

  PER FI SOLS

  Beth Winter és una dona que patix la síndrome del niu buit. Com que el seu marit Joseph és un home abstret i tancat en si mateix, el seu únic consol és un gos que ha trobat abandonat a la carretera. Quan Joseph perd el gos mentre passen uns dies en sa casa de les Muntanyes Rocalloses, Beth mobilitza tot el món per a trobar-lo.

  17:20

  À PUNT DIRECTE - MILLORS MOMENTS

  MAGAZIN
  18:55

  PLAERDEMAVIDA

  Programa d'actualitat literària. L’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó és la protagonista de l’entrevista principal del programa Plaerdemavida de hui. A més, el reportatge setmanal ens porta una anàlisi profunda de la literatura eròtica valenciana.

  LITERATURA
  19:30

  BAMBANT PER CASA

  Dos músics, un cotxe i tot un territori per descobrir. Pep “Botifarra” i Miquel Gil ens mostren com treballem, com ens divertim, què cantem, què megem, d'on venim i com encarem el futur a les nostres comarques. El massís del Montgó i el vincle que hi tenen els habitants de la Marina Alta és el punt de partida per a bambar per la seua falda descobrint xicotetes perles: persones i llocs que no haurien de passar desapercebuts a la vista qualsevol viatger.

  ENTRETENIMENT
  20:35

  RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

  21:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Josep Grau i Patricia Ramírez

  NO DIARI
  22:35

  CUINERES I CUINERS

  Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera i empresària feta a ella mateixa. Amb tenacitat i sacrificis personals, aquesta filla de pescaters ha esdevingut una de les màximes coneixedores dels productes de la mar a la Comunitat Valenciana. I tot des d’un poble d’interior: Petrer.

  ENTRETENIMENT
  23:40

  FOGUERES SANT JOAN 2018

  RETRANSMISSIO DE FESTES
  00:35

  ASSUMPTES INTERNS

  Una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. Presentat per Pere Aznar. Esta setmana reflexionem sobre com han canviat les coses de quan els nostres iaios eren menuts i jugaven a corda, a com es divertixen els xiquets d’ara… Carles Alberola i Carmen Alcaide, entre d’altres mestres de cerimònies, confessen la seua forma de divertir-se. I vosté, la gent del carrer, com es divertix?

  HUMOR
  01:25

  RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

  03:10

  À PUNT DIRECTE - MILLORS MOMENTS

  MAGAZIN
  04:55

  CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2018

  Presentador: Onofre Valldecabres Unió Musical L’Eliana de L’Eliana Director: José Tomás March Pasdoble: Puenteareas de R. Soutullo – (4 MINUTS) OBRA OBLIGADA: A la lluna de València de Miguel Asins Arbó – (28 MINUTS) Obra de lliure elecció: El rugir del Kimbo de Ferrer Ferran - (21 MINUTS)

  MUSICAL
  05:45

  CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2018

  Presentador: Onofre Valldecabres Societat Musical La Artística de Buñol Director: Henrie Adams Pavane opus 50 Gabriel Faure Contrabajeando Astor Piazola - Joaquin Clemente Riera, Contrabajo Contrabajisimo Astor Piazola - Joaquin Clemente Riera, Contabajo Divertimento Manuel Palau Boix

  MUSICAL
  06:30

  CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2018

  Presentador: Onofre Valldecabres Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig Director: Jaume Castelló Moragón Pasdoble: Las Arenas de Manuel Morales Martínez – (5 MINUTS) OBRA OBLIGADA: Innsbruck Bus de Rafael Doménech Pérez – (11 MINUTOS) Obra de lliure elecció: El racó de l’or de Saül Gómez i Soler – (12 MINUTOS)

  MUSICAL
  07:00

  AÇÒ ÉS UN DESTARIFO

  ‘Açò és un Destarifo’ és un programa d’esquetxos en el que es fa humor d'allò extraordinari que s'amaga darrere de la quotidianitat dels valencians. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i desventures de la família Fuster- Fabra.

  07:30

  COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

  NATURA I MEDI AMBIENT
 • Publicitat