Yéremi Pino rescata un punt contra l'Athletic Club (1-1)

El Vila-real es manté quart en la classificació i continua sense perdre des del mes de setembre.

Els jugadors del Vila-real, després d'aconseguir el gol de l'empat
Els jugadors del Vila-real, després d'aconseguir el gol de l'empat / LaLiga.

Vila-real i Athletic Club han empatat a l'Estadi de la Ceràmica i ja són díhuit els partits oficials en què l'equip groguet no coneix la derrota. L'equip basc s'ha avançat en el marcador i Yéremi Pino, que ha entrat en la segona part, ha fet la igualada.

En la primera part, l'equip de la Plana ha controlat la possessió del baló, però l'Athletic se n'ha anat per davant en el marcador. En el minut 11 ha arribat la primera jugada polèmica del partit, després que l'àrbitre assenyalara penal a favor del Vila-real. Però, després de consultar el VAR, ha rectificat la seua pròpia decisió i ha considerat que no hi havia infracció.

Al cap d'un quart d'hora de partit, el conjunt basc s'ha alliberat del domini local i Iñaki Williams ha començat a posar en problemes amb la seua velocitat la defensa grogueta. Primer ha avisat amb un tir creuat i després ha fet el primer gol del partit després d'una gran assistència a l'espai de Yuri.

L'Athletic ha mantingut l'avantatge en el marcador fins al descans i durant els primers minuts de la represa. Però l'entrada des de la banqueta de Yéremi Pino ha alterat el partit. Ho ha intentat tres vegades: primer amb una internada fins a la línia de fons, després amb un tir al pal i després amb un colp de primeres amb l'esquerra, que ha acabat al fons de la porteria.

Durant els últims minuts del partit, qualsevol dels dos equips s'ha pogut endur la victòria, però la bona actuació dels dos porters ho ha evitat. L'equip groguet es manté en posicions de Lliga de Campions, encara que el Barça, que ha sumat una nova victòria i té un partit pendent, els segueix de prop. Precisament contra els blaugranes el Vila-real va sumar la seua última derrota: el 27 de setembre va perdre 4-0 al Camp Nou.