X8A0003 7 pers
X8A0003 7 pers / Pepe Marin

FOTOGALERIA | Presentació de la sèrie 'Desenterrats' a l’edifici Rialto de València

La nova sèrie de ficció per al prime time arriba a les pantalles el 13 d'octubre i s'ha rodat a la comarca de l'Alcoià en localitzacions com el cementeri Sant Antoni Abat i el paratge el Molí l'Ombria

06 d'octubre 2022 - 18:57

El gènere de terror entra en la graella de la televisió valenciana À Punt Mèdia. Desenterrats, la nova sèrie de ficció per al prime time, arriba a les pantalles el 13 d'octubre. Al llarg de deu capítols de cinquanta minuts, coneixerem el doctor Samuel, qui tracta de recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya.

Allí ha arribat després de perdre la seua família en un tràgic accident. Els pacients del sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria... però tot canvia quan una d'elles, Natàlia, comença a recordar. Una producció d'À Punt Mèdia en associació amb Visual Producciones. La producció executiva ha sigut a càrrec d'Ana Alemany (À Punt Mèdia).

Al doctor Samuel, representat per l'actor Pep Sellés, l'acompanyen en el repartiment els actors Ramón Ródenas (Albert), Paula Muñoz (Natàlia), Cristina Fernández (Nicole), Anna Berenguer (Helena), Joan Gadea (Borrell), María Maroto (Emma), Juli Cantó (Domènech). 

Creada pels directors i guionistes Xavi Cortés i Arnau Cortés està rodada al terme d'Alcoi amb les seues localitzacions: el parc natural de la Font Roja, el cementeri Sant Antoni Abat, el paratge natural el Molí l'Ombria, el Pont de les Set Llunes i el refugi antiaeri de Cervantes, de la Guerra Civil.

Altres Imatges

stats