Com era i com és 'L'Alqueria Blanca' setze anys després?

El 23 de setembre de 2007 s'emetia el primer capítol de L'Alqueria Blanca en Canal 9 i el 17 d’octubre de 2021 retornava a la televisió gràcies a À Punt, on ara s'emet una nova temporada, la que ja en fa quinze

L'Alqueria Blanca Ban Tonet
Una imatge de l'estrena del primer capítol de 'L'Alqueria Blanca'
À Punt
Maria Ramírez
27 de gener 2021 - 11:01 Actualitzat: 26 d'abril 2023 - 06:27

Són quinze temporades i 400 capítols que tens disponibles a la carta en el web d'À Punt. L'Alqueria Blanca és una ficció que ha esdevingut tot un fenomen reconegut en qualsevol racó de la Comunitat Valenciana. El 17 d'octubre de 2021 tornava a les pantalles d'À Punt amb nous capítols i ara es troba en emissió la temporada que ja fa quinze en una versió diària de la sèrie.

I ja van catorze temporades

El 23 de setembre de 2007 s'estrenava el primer capítol de L'Alqueria Blanca i el 2013, amb la temporada onze a mitges, s'aturava l'emissió amb el tancament de la radiotelevisió pública valenciana. El 2019, À Punt va reprendre la sèrie mostrant de nou totes les temporades que hi havia gravades i també cinc capítols inèdits que donaven un desenllaç a la temporada número onze. Ja el 2021 es gravaren nous episodis que donaven continuïtat a les històries dels Falcó i els Pedreguer i en primavera s'estrenava la temporada dotze. Una tornada a l'emissió que l'audiència va rebre amb molta il·lusió, arribant a marcar una quota d'audiència de fins al 12,8%.

La sèrie tornava el 2012 fent l’ullet a la primera temporada i així, veiem un inici similar en el primer capítol de la temporada u i de la dotze. Tonet, fent les seues funcions d’ajudant de l’alcalde, dona el ban a les portes de l’església i en el recorregut fins allà va saludant el veïnat del poble. A continuació, pots veure un muntatge paral·lel de les dues temporades.

Ara L'Alqueria Blanca ha adquirit un nou format diari amb un nou capítol cada vesprada.

Com han canviat els personatges de setze anys després?

Moltes coses han canviat des d'aquell primer capítol, però després de setze anys, l'estima pels personatges continua intacta i les ganes que aquesta sèrie continue a les pantalles és indiscutible. Ací podem veure com han canviat els actors i les actrius principals de L'Alqueria Blanca:

Ferran Gadea interpreta Tonet, un dels personatges més volguts de 'L'Alqueria Blanca'
Ferran Gadea interpreta Tonet, un dels personatges més volguts de 'L'Alqueria Blanca'

Molts personatges han passat per l'Alqueria que també se n'han anat, alguns mítics com és el cas del major malvat de la sèrie, Narcís Boira, interpretat per Jaime Linares o Diego, interpretat per Àlex Gadea.

Tens totes les temporades disponibles al web d'À Punt

L'emissió és cada dia de dilluns a divendres al voltant de les 16:40 h, però si no pots veure el teu capítol diari a aquesta hora no et preocupes, perquè els tens disponibles a la carta en el web d'À Punt.

També et pot interessar

stats