Com era i com és 'L'Alqueria Blanca' catorze anys després?

El 23 de setembre de 2007 s'emetia el primer capítol de L'Alqueria Blanca i el 17 d’octubre s'estrenarà la nova temporada, la que ja en fa tretze, en À Punt

L'Alqueria Blanca Ban Tonet
Tal dia com hui s'estrenava el primer capítol de 'L'Alqueria Blanca'
27 de gener 2021 - 11:01 Actualitzat: 12 d'octubre 2021 - 10:56

Són dotze temporades i 212 capítols que tens disponibles a la carta en el web d'À Punt. L'Alqueria Blanca és una ficció que ha esdevingut tot un fenomen reconegut en qualsevol racó de la Comunitat Valenciana. I ara, el 17 d'octubre tornarà a les pantalles d'À Punt amb nous capítols.

I ja van tretze temporades

El 23 de setembre de 2007 s'estrenava el primer capítol de L'Alqueria Blanca i el 2013, amb la temporada onze a mitges, s'aturava l'emissió amb el tancament de la radiotelevisió pública valenciana. El 2019, À Punt va reprendre la sèrie mostrant de nou totes les temporades que hi havia gravades i també cinc capítols inèdits que donaven un desenllaç a la temporada número onze. Ja el 2021 es gravaren nous episodis que donaven continuïtat a les històries dels Falcó i els Pedreguer i en primavera s'estrenava la temporada dotze. Una tornada a l'emissió que l'audiència va rebre amb molta il·lusió, arribant a marcar una quota d'audiència de fins al 12,8%.

La sèrie tornava el 2012 fent l’ullet a la primera temporada i així, veiem un inici similar en el primer capítol de la temporada u i de la dotze. Tonet, fent les seues funcions d’ajudant de l’alcalde, dona el ban a les portes de l’església i en el recorregut fins allà va saludant el veïnat del poble. A continuació, pots veure un muntatge paral·lel de les dues temporades.

📺✨Catorze anys separen una imatge de l'altra. No patiu, no caldrà esperar tant... nous capítols de L'Alqueria Blanca, a...

Posted by À Punt on Sunday, May 23, 2021

Ara torna de nou L'Alqueria Blanca amb nous capítols, que s'estrenaran el 17 d'octubre de 2021, però això sí, Tonet ja no farà el ban perquè, si ho recordeu, es va deixar el seu càrrec a l’ajuntament quan Narcís n'estava al capdavant.

Com han canviat els personatges de catorze anys després?

Moltes coses han canviat des d'aquell primer capítol, però després de catorze anys, l'estima pels personatges continua intacta i les ganes que aquesta sèrie continue a les pantalles és indiscutible. Ací podem veure com han canviat els actors i les actrius principals de L'Alqueria Blanca:

Ferran Gadea interpreta Tonet, un dels personatges més volguts de 'L'Alqueria Blanca'
Ferran Gadea interpreta Tonet, un dels personatges més volguts de 'L'Alqueria Blanca'

Vols veure el primer capítol de la nova temporada en primícia?

Si voleu acostar-vos als actors i les actrius, us recordem que cada dia fins al 15 d’octubre estaran en un auditori valencià per a presentar la nova temporada. És L’Alqueria Blanca en ruta i en l'enllaç trobareu un mapa interactiu on podràs consultar quin municipi visiten cada dia. A més, en aquest acte podràs veure en primícia el primer capítol de la nova temporada. No hi ha reserva d’entrades, només has d’assistir fins a completar l’aforament. 

Les parades de L'Alqueria Blanca en ruta per la Comunitat Valenciana
Les parades de L'Alqueria Blanca en ruta per la Comunitat Valenciana

També et pot interessar