Un total de 52 alumnes dels cicles formatius inicien hui les pràctiques en À Punt

 L’alumnat s’incorpora a diferents departaments de la televisió pública, on podran aprendre sota la supervisió dels tutors de cada àrea

Alumnes i professors acompanyats del Director General i els tutors d'À Punt
Alumnes acompanyats del Director General i els tutors d'À Punt / Departament de Comunicació
29 de febrer 2024 - 18:26

L’alumnat de formació professional (FP) comença hui les pràctiques formatives en À Punt.

En total, s’hi incorporen 52 alumnes, cinc més que l’any passat, procedents de cicles superiors de formació professional relacionats amb el sector audiovisual com ara realització, operador de càmera, grafisme, producció, so, il·luminació, telecomunicacions i informàtica, electrònica, màrqueting i publicitat.

Raúl Carbonell, president de l'Associació de Professorat d'Imatge i So de la Comunitat Valenciana, ha explicat que “realitzar les pràctiques en À Punt, l’empresa audiovisual més gran de la Comunitat Valenciana, és una oportunitat única per a completar la formació de l’alumnat”.

L’alumnat, que prové de dèsset centres d’FP, inicia ara una estada de 400 hores de pràctiques formatives que finalitzarà el mes de juny. Les 21 xiques i 31 xics s’incorporen als departaments d’Informatius, Programes, Emissions, Imatge, Sistemes i Comunicacions i Explotació i Continuïtat tant a les instal·lacions centrals de Burjassot com a la delegació d’Alacant. En cada departament tindran una persona que els guiarà en el dia a dia i els tutoritzarà les pràctiques

Carbonell els ha recordat que arriben en un moment molt intens en què la cadena posa en marxa un gran desplegament de mitjans audiovisuals per les festes de les Falles i la Magdalena, i que aquest context pot ser beneficiós per al seu desenvolupament professional. També ha ressaltat la cobertura que van fer els mitjans públics valencians de l'incendi del barri de Campanar, ja que van ser els primers a arribar al lloc dels fets.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha expressat la seua satisfacció en comprovar “l’augment en la quantitat de dones que s’incorporen als llocs tècnics del sector audiovisual, tradicionalment més masculinitzats.”        

Per acabar, Alfred Costa ha recomanat als joves que tinguen “una actitud participativa per a aprofitar l’oportunitat d’aprendre amb els millors professionals a l’empresa més important del sector audiovisual valencià.”

També et pot interessar

stats