‘Valencians al món’ ens trasllada a la Meca del cine: Los Angeles

Aquest dimecres a les 22:00 h À Punt convida els espectadors a viatjar a una de les ciutats més brillants dels Estats Units

Entre d'altres valencians a Los Angeles, coneixerem Rubén
Entre d'altres valencians a Los Angeles, coneixerem Raúl / À Punt
19 d'abril 2022 - 11:08

Aquest dimecres 20 d’abril a les 22:00 h, en À Punt, Valencians al món ens descobrix els secrets d’una de les ciutats llegendàries dels EUA. La reportera María José Berbegall visita Los Angeles, ens mostra el seu patrimoni i les seues anècdotes lligades al món de l’entreteniment i les històries personals dels valencians que hi resideixen.

Manu és un artista de cap a peus: canta, actua, fa monòlegs i, per si això no fora prou, aquest valencià fa nou mesos que estudia interpretació a Los Angeles. Amb ell veurem el Passeig de la Fama, on aconseguiran posar una estrela amb el nom del programa! També amb ell veurem el Dolby Theatre, lloc de celebració de la gala dels Oscar, i el Chinese Theatre, on els famosos acostumen a posar les mans i els peus en ciment. Entrarem a l’escola on Manu estudia interpretació, l’Stella Adler Academy, per a veure com els preparen.

Rafa, de Xiva (Foia de Bunyol), fa set mesos que viu a Los Angeles estudiant un màster. Amb ell visitarem els estudis de la Warner, on podrem passejar per la jungla permanent de Parc Juràssic i d’altres platós reconeguts. També demanarem la típica paella de la ciutat, per uns 60 € el plat, que té molt poc a vore amb la valenciana i pujarem fins al Griffith Observatory.

Rubén, de València, fa cinc anys que es va traslladar a Los Angeles. Amb aquest fotògraf de moda assistirem a una sessió al seu estudi. També veurem Venice, el barri hipster conegut per la seua platja, i Santa Monica, un dels indrets més emblemàtic de la ciutat, on es troba el final de la Ruta 66 i Pacific Park, el parc d’atraccions fundat el 1916.

Vicent, d’Onda (Plana Baixa), va deixar el poble de la ceràmica fa 12 anys per a fundar la seua empresa de tecnologia financera. Amb ell parlarem sobre l’estil de vida als EUA i visitarem Beverly Hills. Amb Àlex, la seua dona, anirem a Rodeo Drive, una de les avingudes més comercials més luxoses de tot el món. Vicent i Àlex ens obriran les portes de la seua casa i ens presentaran els dos fills.

Celia va decidir traslladar-se a Los Angeles fa dos anys. Amb aquesta alacantina professora de literatura espanyola visitarem Little Tokyo, el barri japonés, i Occidental College, una de les universitats més prestigioses de la Costa Oest, on ella fa de professora. També ens acostarem al Downtown, la zona centre, malauradament coneguda pels seus alts nivells d’indigència, i el Mercat Central, on degustarem una pupusa.

Celia és alacantina i viu a Los Angeles des de fa dos anys
Celia és alacantina i viu a Los Angeles des de fa dos anys / À Punt

Raúl, de Benimaclet, València, fa tres anys que viu a Los Angeles. Amb aquest funcionari del Consolat d’Espanya visitarem el barri de Hollywood en moto. També pujarem al famós cartell de lletres a la muntanya de Hollywood, el més fotografiat del món. I, per a concloure el programa, sobrevolarem el cel de LA en una avioneta que ell mateix pilota i assistirem a un partit de l’NBA! 

Valencians al món s'ha adaptat als temps covid-19, respectant les normes de cada país i reflectint com viuen els valencians en les diverses destinacions.

També et pot interessar

stats