Tres programes d’À Punt Mèdia desembarquen en la fira de Cocentaina

'Al ras', 'Territori Sonor' i 'À Punt directe' es traslladen a la localitat.

Autoritats han visitat l'emissió del programa 'Al ras'.
Autoritats han visitat l'emissió del programa 'Al ras'.

Dos programes de la ràdio d’À Punt, Al ras i Territori sonor, i el magazín de la vesprada de la televisió À Punt directe han fet programes especials amb motiu de la fira de Cocentaina.

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo, ha emès el programa des de la capital del Comtat. Durant tres hores ha entrevistat el cantautor Andreu Valor, el ciclista Vicent Belda o el director del Museu Arqueològic Provincial d’Alacant (Marq), Josep Albert Cortés, entre altres.

El magazín matinal de la ràdio ha fet repàs de l’origen d’aquesta fira, però ha parlat d’altres temes, com ara el Projecte Minerva de l’Ajuntament de Cocentaina, el primer grup policial contra la violència masclista.

Per la seua banda, Territori sonor s’emetrà des de Cocentaina. Durant el programa es parlarà de la creació musical a les comarques de l’Alcoià i el Comtat, i es farà un repàs del panorama musical del municipi i els seus protagonistes, entre altres temes.

I divendres el magazín de vesprada de la televisió autonòmica, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, s’emetrà des de Cocentaina, on es desplaçarà una unitat mòbil i l’equip del programa. Serà la primera vegada que À Punt directe eixirà dels seus estudis habituals per a fer un programa especial.

El magazín entrevistarà el cuiner de Cocentaina Kiko Moya, que té dues estreles Michelin, també parlarà amb una ama de casa d’aquesta població, que preparà una pericana, i dedicarà una altra part del programa a parlar dels mestres torroners de Xixona. La música i la dansa del municipi estaran ben presents en el programa.

D’altra banda, À Punt estarà present en la fira amb un estand informatiu per a donar a conéixer millor la ràdio, la televisió i el web.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://apuntmedia.es/va/

També et pot interessar

stats