‘Al ras’ estarà demà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alacant

El magazín estarà a Alacant

magazín radiofònic d'À Punt
magazín radiofònic d'À Punt

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà, dimecres, durant tres hores, per al directe del seu programa diari, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alacant.

Des d’allí parlarem d’art i disseny. Iniciarem el programa amb el director de l’Easda, José Francisco Martínez. També parlarem amb Fran Oncina sobre un projecte que el centre desenvolupa al Nepal per a generar riquesa, a través de la propietat intel·lectual, en països en desenvolupament. Al ras també dedicarà un temps a parlar de disseny amb alguns dels seus protagonistes. Així, en la taula de disseny estaran Paloma Esquitino, dissenyadora de la joguetera Famosa; Marco Creativo, youtuber amb més de 200.000 subscriptors al seu canal; Roberto Ramos, soci i director creatiu de l’empresa Small; i Ramiro Cesio, dissenyador de Giossepo.

D’altra banda, al llarg del programa tindrem als micròfons l’artista alacantina Maria Perserval, que, a pesar de la seua joventut, ja ha exposat als Estats Units. A més, entrevistarem Emili Soler, poeta, professor i autor del llibre Alacant i la seua gent. I en clau artística entrevistarem el director del Festival Internacional de Blues d’Alacant, Víctor Jordà.

Durant el magazín tindrem ocasió de parlar d’altres temes, com ara la sequera que afecta especialment les comarques del sud de la Comunitat Valenciana. Febrer ha sigut el quart més sec des del 1950. Parlarem amb el geògraf del laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant Samuel Biener. I la música vindrà de la mà dels Rolling Bessons.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats