‘Al ras’ dedica el programa de dilluns al 30 aniversari de l’IVAM

El magazín explicarà la importància del museu al panorama cultural valencià.

'Al ras' visita l'IVAM
'Al ras' visita l'IVAM

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenta Jèssica Crespo, estarà el dilluns que ve en directe des de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), a la ciutat de València. Durant les tres hores que dura, es recordarà la importància que té aquest museu en el panorama cultural valencià, i hi intervindran molts dels seus protagonistes.

El programa arrancarà amb el 30 aniversari del museu amb José Miguel García Cortés, el director, i amb Tomás Llorens, el seu predecessor. Durant el magazín, igualment, coneixerem els principals detalls de l’exposició Temps convulsos, que acaba d’inaugurar-se, i que ens explicarà la seua comissària, María Jesús Folch.

D’altra banda, coneixerem el treball dels conservadors i restauradors de l’IVAM per boca de Ramón Escribá i de Maite Martínez. I entrevistarem el pintor, professor i artista José María Yturralde. Igualment, parlarem de la integració del museu amb el seu entorn, concretament de l’enderrocament del mur que hi ha entre l’IVAM i el barri del Carme. Ens ho contarà Toni Cassola, de l’Associació Veïnal Amics del Carme, Isabel Vidal, presidenta de l’Associació Afectats per l’IVAM, i l’arquitecte Sandro Pons.

Dilluns, a més, en Al ras també farem una connexió amb la necròpolis islàmica que s’acaba de descobrir a la plaça de l’Arbre del barri del Carme. I tindrem en els nostres micròfons a l’actor Ximo Solano, col·laborador del programa, i a l’actriu Paula Llorens. Finalment, en l’apartat gastronòmic, entrevistarem José Luis Mascaraque, xef del restaurant de l’IVAM. La música del programa de dilluns serà a càrrec d’Ela Vin (Esther Vinuesa).

Totes les emissions d'Al ras, i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia, es poden trobar en https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats